ajutati ma cu un sfat, va rog!

by: mymyk
cun sa fac sa ma impac cu iubitul meu de care sunt desp de 5-6 luni din motive k eram mult prea certareata. ma avertizat de f multe ori sa mi schimb comportamentul k nu ii place dar nu stiu ce a fost in capul meu de nu am facut-o atunci. si am ajuns sa ne despartim, si a gasit pe altcineva la scurt timp, eu im tot acest timp m am schimbat si l am tot cautat dar zice k nu mai vrea sa mai auda de mn k m a avertizat d atatea ori si nu m a interesat si k e fericit acum. eu il iubesc din tot sufletul,relatia noastra nu a durat decat 4 luni dar eu am mai avut o alta rel de 7 ani si va pot spune k in 4 luni am fost mai fericita si mai implinita decat in 7 ani. am fost f nefericita in acei 7 ani si din acea cauza ajunsesem sa am comportamentul acela,as ma facuse sa devin. si acum imi pare f rau k am intalnit barbatul la care am visat si nu am stiut sa i arat cat d mult il apreciez. la capitolul sex ne-am inteles de minune, parca eram facuti unul pt celalalt, nici nu se pune problema sa ne fi despartit din acest motiv pt k si el imi repeta d f multe ori ca nu a mai intalnit pe cineva ca mn care sa l satisfaca atat de bine. sper din suflet sa imi puteti fi de ajutor. va multumesc!
 

eva31

eva31

Respecta-i decizia.

25 Apr 2011, 02:47

Daca el e acum fericit cu altcineva, de ce nu ai demnitatea sa il lasi in pace? Eu asa as proceda.

i_botezatu

i_botezatu

"e balta plina de peste"

26 Iul 2010, 19:17

Cred ca cel mai bine ar fii ca tu sa uiti de el si cu siguranta acel cineva care este pentru tine va aparea curand.Daca si el simtea ceva pentru tine cu siguranta dupa despartire avea putina rebdare sa vada daca te vei schimba sau nu,insa el a fugit repede in bratele alteia.Asa ca fa-ti un bine si nu mai pierde timpul pentru cine nu merita,ci ai grija de tine.

arrhyana

arrhyana

...

30 Nov 2009, 09:07

Asa cum ai trecut peste o relatie de 7 ani si ai gasit pe altcineva sa iubesti, asa se va intampla si acum. Nu poti sa te impaci cu el, cand el e cu altcineva si nu mai vrea sa fie cu tine. Parerea mea e ca mai bine accepti despartirea si incerci sa ramai cu clipele frumoase ale relatiei in gand. Bafta!