Am o Dilema

by: uu_mihai
Avem o problema, nu stim care dintre noi sau daca este de comunicare, sexuala sau sentimentala. Eu si sotia mea, ne-am casatorit de nici aproape un an. De cand suntem impreuna, eu nu prea am fost multumit de viata noastra sexuala. Cateodata, prindeam curaj si ai spuneam asta, iar ea se supara.Atunci am decis sa nu ai mai spun si sa ma multumesc cu ce am. Dupa casatorie, a aparut din nou problema, care eu o vad esentiala iar ea nu, spune ca pentru ea nu conteaza, este multumita(2-3 ori pe saptamana). Pur si simplu, nu imi vine sa sar pe ea cand o vad si nici invers, cand suntem in pat nu ma excita cu nimic, am orgasm insa nu e din placere, de ce? este o problema de atractie ? este o problema la mine sau la ea ? am inceput sa comunicam despre asta si i-am spus ca poate eu nu o atrag, poate nu sunt barbatul care sa o faca fericita in pat si am ajuns la concluzia ca trebuie sa intrebam pe cineva din exterior despre problema noastra. Multumesc.
 

eva31

eva31

Raspuns.

26 Apr 2011, 02:49

E o problema sentimentala. Sexul fara sentimente, in timp, nu mai devine interesant. Si daca ea nu comunica cu tine si in privinta asta, a sexului, inseamna ca nu o mai interesezi. Intre voi a devenit monotonie si daca nu stati sa va analizati sentimentele unuia pentru celalalt, sigur veti ajunge la despartire. Si tu nu ai orgasm, pentru ca orgasmul inseamna tocmai placerea dusa la limita maxima. Tu ai doar ejaculare, ceea ce e o diferenta semnificativa. Discutati, fii si tu mai romantic, du-i flori, scoate-o in oras, ca sa nu va plictisiti de cei 4 pereti din casa, faceti ceva ca sa va revigorati relatia, altfel veti ajunge la divort. Apropo, voi va iubeati cand v-ati casatorit?

blue_sed

blue_sed

va rog sa ma ajutati

17 Oct 2009, 04:16

la noi problema e alta
suntem casatoriti de 3 ani si aveam o viata sexuala mai mul decat minunata, ne potriveam de minune, insa acest lucru s-a schimbat de vreo 2ani. pe cat de doritor era sotul meu sa facem sex (era calare toata ziua pe mine) pe atat de dezinteresat este acuma de 2 ani incoace, atat de dezinteresat incat are probleme cu potenta, am incercat de toate, am vb cu el, i-am zis sa mergem la doctor sa vedem care e rpoblema dar refuza, mi-am cumparat furouri sexi, uleiuri sa-l incit dar degeaba, nu mai e cum a fost inainte si asta ma deranjeaza foarte tare, stau si ma intreb daca motivul acestei schimbari nu este o amanta. va rog sa ma ajutati cu un sfat, cu o parere, sunt disperata

hanae

hanae

Și eu :)

16 Oct 2009, 16:08

Am și eu o problemă asemănătoare cu prietenul meu, în sensul că libidoul lui este scăzut. Noi comunicăm destul de mult, astfel încât am aflat că pe el îl deranjează această dorință scăzută a sa, și că nici înainte de a fi cu mine nu era mai „activ” din acest punct de vedere.
Eu aș vrea să îl ajut, însă nu știu cum. Picanteriile cum ar fi lenjerie sexy sau orice de acest gen „funcționează” o data, maxim de 2 ori, apoi nu mai au niciun efect asupra lui.

Întrebările mele sunt: ce aș putea face să îl ajut? Ne-ar ajuta mai bine un sexolog, sau un psiholog? Terapie de cuplu, sau doar el? (El spune că nu își poate da seama de ce nu are dorințe, dar mă gândesc că poate nu vrea să le aflu eu.... deși în general vorbim foarte mult despre absolut orice)

Menționez că avem amândoi vârsta de 21 de ani și că facem sex o dată pe săptămână, deoarece nu poate „răspunde” mai des prin dorințe la...orice lucru sexy pe care mă chinui să îl fac eu.

Sper să mă fi exprimat clar și să înțelegeți ce am scris...

tashulina

tashulina

De multe ori

01 Oct 2009, 13:17

obisnuinta este vinovata pentru acest lucru. Insa in cazul tau spui ca nu te-a atras teribil d emult nici cand erati la inceput. sexul este o componenta esentiala in viata oricarui cuplu. Poate ca ar fi trebuit sa iti pui problemele astea pana sa faceti pasul casatoriei. Te-ai gandit la asta?

alexandras

alexandras

..

30 Sep 2009, 10:15

...dupa ce ne-am mutat impreuna*

alexandras

alexandras

Am patit oarecum la fel...

30 Sep 2009, 10:15

Nu sunt casatorita insa am patit oarecum la fel cu prietenul meu. Cand nu locuiam impreuna abia daca ne mai saturam unul de celalalt. Dupa ce ne-am putut incepusem insa sa ne evitam efectiv. Am stat si am analizat si eu am gasit solutia: nu ma mai atragea pentru ca nu ne vedeam deloc in timpul zilei nu mai aveam nicio activitate si atunci nici dorinta de sex nu mai exista. Parca faceam sex cu un necunoscut si doar pentru orgasm si cam atat. Ar trebui sa incerci sa faceti lucruri impreuna, diverse jocuri chiar si sexuale, sa iesiti la un film romantic, sa vedeti filme chiar si mai deocheate. ceva care sa reaprinda pasiunea dintre voi. poate nici nu comunicati cum trebuie si ii prezinti intr un mod egoist problema...