Am o Dilema
by: uu_mihai Avem o problema, nu stim care dintre noi sau daca este de comunicare, sexuala sau sentimentala. Eu si sotia mea, ne-am casatorit de nici aproape un an. De cand suntem impreuna, eu nu prea am fost multumit de viata noastra sexuala. Cateodata, prindeam curaj si ai spuneam asta, iar ea se supara.Atunci am decis sa nu ai mai spun si sa ma multumesc cu ce am. Dupa casatorie, a aparut din nou problema, care eu o vad esentiala iar ea nu, spune ca pentru ea nu conteaza, este multumita(2-3 ori pe saptamana). Pur si simplu, nu imi vine sa sar pe ea cand o vad si nici invers, cand suntem in pat nu ma excita cu nimic, am orgasm insa nu e din placere, de ce? este o problema de atractie ? este o problema la mine sau la ea ? am inceput sa comunicam despre asta si i-am spus ca poate eu nu o atrag, poate nu sunt barbatul care sa o faca fericita in pat si am ajuns la concluzia ca trebuie sa intrebam pe cineva din exterior despre problema noastra. Multumesc.va rog sa ma ajutati
la noi problema e alta
suntem casatoriti de 3 ani si aveam o viata sexuala mai mul decat minunata, ne potriveam de minune, insa acest lucru s-a schimbat de vreo 2ani. pe cat de doritor era sotul meu sa facem sex (era calare toata ziua pe mine) pe atat de dezinteresat este acuma de 2 ani incoace, atat de dezinteresat incat are probleme cu potenta, am incercat de toate, am vb cu el, i-am zis sa mergem la doctor sa vedem care e rpoblema dar refuza, mi-am cumparat furouri sexi, uleiuri sa-l incit dar degeaba, nu mai e cum a fost inainte si asta ma deranjeaza foarte tare, stau si ma intreb daca motivul acestei schimbari nu este o amanta. va rog sa ma ajutati cu un sfat, cu o parere, sunt disperata
Èi eu :)
Am Èi eu o problemÄ asemÄnÄtoare cu prietenul meu, în sensul cÄ libidoul lui este scÄzut. Noi comunicÄm destul de mult, astfel încât am aflat cÄ pe el îl deranjeazÄ aceastÄ dorinÈÄ scÄzutÄ a sa, Èi cÄ nici înainte de a fi cu mine nu era mai âactivâ din acest punct de vedere.
Eu aÈ vrea sÄ Ã®l ajut, însÄ nu Ètiu cum. Picanteriile cum ar fi lenjerie sexy sau orice de acest gen âfuncÈioneazÄâ o data, maxim de 2 ori, apoi nu mai au niciun efect asupra lui.
ÃntrebÄrile mele sunt: ce aÈ putea face sÄ Ã®l ajut? Ne-ar ajuta mai bine un sexolog, sau un psiholog? Terapie de cuplu, sau doar el? (El spune cÄ nu îÈi poate da seama de ce nu are dorinÈe, dar mÄ gândesc cÄ poate nu vrea sÄ le aflu eu.... deÈi în general vorbim foarte mult despre absolut orice)
MenÈionez cÄ avem amândoi vârsta de 21 de ani Èi cÄ facem sex o datÄ pe sÄptÄmânÄ, deoarece nu poate ârÄspundeâ mai des prin dorinÈe la...orice lucru sexy pe care mÄ chinui sÄ Ã®l fac eu.
Sper sÄ mÄ fi exprimat clar Èi sÄ Ã®nÈelegeÈi ce am scris...
De multe ori
obisnuinta este vinovata pentru acest lucru. Insa in cazul tau spui ca nu te-a atras teribil d emult nici cand erati la inceput. sexul este o componenta esentiala in viata oricarui cuplu. Poate ca ar fi trebuit sa iti pui problemele astea pana sa faceti pasul casatoriei. Te-ai gandit la asta?
..
...dupa ce ne-am mutat impreuna*
Am patit oarecum la fel...
Nu sunt casatorita insa am patit oarecum la fel cu prietenul meu. Cand nu locuiam impreuna abia daca ne mai saturam unul de celalalt. Dupa ce ne-am putut incepusem insa sa ne evitam efectiv. Am stat si am analizat si eu am gasit solutia: nu ma mai atragea pentru ca nu ne vedeam deloc in timpul zilei nu mai aveam nicio activitate si atunci nici dorinta de sex nu mai exista. Parca faceam sex cu un necunoscut si doar pentru orgasm si cam atat. Ar trebui sa incerci sa faceti lucruri impreuna, diverse jocuri chiar si sexuale, sa iesiti la un film romantic, sa vedeti filme chiar si mai deocheate. ceva care sa reaprinda pasiunea dintre voi. poate nici nu comunicati cum trebuie si ii prezinti intr un mod egoist problema...
Raspuns.
E o problema sentimentala. Sexul fara sentimente, in timp, nu mai devine interesant. Si daca ea nu comunica cu tine si in privinta asta, a sexului, inseamna ca nu o mai interesezi. Intre voi a devenit monotonie si daca nu stati sa va analizati sentimentele unuia pentru celalalt, sigur veti ajunge la despartire. Si tu nu ai orgasm, pentru ca orgasmul inseamna tocmai placerea dusa la limita maxima. Tu ai doar ejaculare, ceea ce e o diferenta semnificativa. Discutati, fii si tu mai romantic, du-i flori, scoate-o in oras, ca sa nu va plictisiti de cei 4 pereti din casa, faceti ceva ca sa va revigorati relatia, altfel veti ajunge la divort. Apropo, voi va iubeati cand v-ati casatorit?