anticonceptionale vs prezervativul

by: pisicutzadeplush
buna!
care e cea mai sigura metoda??
anticonceptionalele trebuie sa mi le prescrie un doctor ginecolog??
 

eva31

eva31

Ce vrei tu

26 Apr 2011, 02:25

Cea mai ``sigura`` metoda e cea care iti place tie. Anticonceptionalele sunt foarte sigure, protejeaza de sarcina, dar nu se infectii cu transmitere sexuala, deci atentie mare cu cine te culci. Si nu e nevoie sa ti le prescrie un medic ginecolog. Intreaba la farmacie si ia-le din prima zi de ciclu. Prezervativul e doar cauciuc, dar protejeaza impotriva infectiilor sexuale, de orice tip.

alessia22

alessia22

depinde

29 Mai 2010, 16:10

anticonceptionalele sunt o metoda f buna (daca ai un partener stabil) si folosita de multe femei dar ar trebui sa mergi la un centru de planificare familiala ca sa ti le prescrie pe cele potrivite organismului tau,insa ele nu te protejeaza de bolile cu transmitere sexuala.
prezervativul este f eficient in cazul in care nu ai parteneri stabili si astfel eviti sa te expui la BTS.
acuma depinde de tine care crezi ca ti se potriveste..sau daca te decizi sa le folosesti pe amandoua..

pisicutzadeplush

pisicutzadeplush

...

28 Mai 2010, 23:52

as vrea sa iau si anticonceptionale chiar daca o sa folosim si prezervativul,dar daca cumva el se rupe anticonceptionalele vor "actiona"

adinamaria

adinamaria

anticonceptionale vs prezervativ

28 Mai 2010, 21:24

daca vrei sa iei anticonceptionale ar fii indicat sa mergi la medicul ginecolog ca sa ti le prescrie pe cele se adapteza cel mai bine la organismul tau, insa cea mai sigura metoda de protectie ramane prezervativul mai ales daca nu ai un partener constant.