cel mai frumos moment

by: andreea_4u
vreau sa stiu s eu parerea voastra,am o relatie cu iubitul meu de aproape 3 ani,eu am 22ani,el 24 dar anca nu am ajuns la pragul sa facem dragoste.eu anca nui miam anceput viata sexuala,iar iubitul meu a anteles simi respecta decizia c o vom face dupa ce ne vom casatori,nunta o avem anul viitor,vreau sa stiu dac gresesc neavand nici o relatie c el anainte de casatorie s lucrul asta sa nul schimbe fata de mine
 

eva31

eva31

Da

26 Apr 2011, 02:23

Si de ce sa gresesti? Chiar daca ai face sex cu el inainte si nu ati fi compatibili, chiar v-ati desparti din cauza asta sau ati cauta solutii la astfel de probleme? Doar sexul nu e totul intr-o relatie si, in plus, relatiile care incep prin sex nu dureaza. E greu de spus daca veti fi compatibili pe plan intim, dar pune-ti intrebarea daca v-ati desparti in cazul in care ati vedea acum ca sunteti incompatibili.

tashulina

tashulina

O relatie

27 Mai 2010, 08:52

sexuala nu este ceva perfect de la inceput, iar satisfactia fizica in unele cazuri nu apare indiferent de cate eforturi ar depune ambii parteneri.

Sunt cazuri in care nepotrivirea fizica este de vina. La ce ma refer cand spun asta? La modul fiecaruia de a face sex, la constitutia fizica a celor doi, la senzatiile oferite de partida de sex.

Poti sa nu fii satisfacuta din pct de vedere sexual indiferent de cat de mult te iubeste partenerul. Sau invers.

andreea_4u

andreea_4u

cand

25 Mai 2010, 23:39

cand vrei sami spui c dupa ce ne vom casatori si vom face sex la ce te referi mai exact cand spui sa nu am surpriza ca nu ne potrivim fizic?

tashulina

tashulina

Daca

25 Mai 2010, 10:14

a acceptat sa te astepte, nu vad cum ar schimba cu ceva ceea ce simte pentru tine.

Insa problema care poate aparea este alta. Odata ce veti incepe sa faceti sex, dupa casatorie, poti avea neplacuta surpriza sa realizezi ca nu va potriviti fizic. Atunci ce vei face?