durere in timpul actului sexual...

by: simonik_just_m3
O problema cu care ma confrunt de ceva timp este urmatoarea: in timpul actului sexual, in interior, simt o durere,nu foarte puternica...in pozitia misionarului sau pe la spate nu am astfel de probleme dar cand stau eu deasupra, nu pot sta complet dreapta pt k ma doare...el ma incurajeaza dar nu pot...nu vreau sa simt durere in loc de placere...inca o problema pe care o am este cea a lubrifierii...ma excit destul de repede dar uneori nu ma umezesc...incepem penetrearea asa dar apoi ma ustura, chiar si in decursul a 3-4 zile...este normal??? ast sfaturile voastre, poate mai este cineva in situatia mea...
 

bitsy

bitsy

?!

13 Apr 2010, 06:39

Zoichito cum adica `i atinge domnul mirobolantu ovar? Adica..si eu ii mai zic lu barbatu`miu ca mi`ajunge`n uter dar sa nu exageram totusi!
Apoi ,domnisoara simona,explica te rog , dupa ce ti`o tragi cu iubitu te ustura chiar si 3-4 zile?Amorul nu trebuie sa usture/doara deci nu`i normal,doar daca vrei tu asta :)).Luati`va un lubrefiant.Daca problema nu se rezolva du`te fuguta fuguta la don`doctor.