e prea tarziu?

by: lodi
Problema mea e mai veche,aproape ca nu mai spwr sa se remedieze.Am fost casatorita,am divortat pt ca m-a inselat.Am fost casatorita 13 ani,timp in care nu am avut decat orgasm clitoridian,Mi-am acuzat sotul ca nu am orasm normal desi ne iubeam,nu prea comunicam la acest capitol,plus ca am avut un inceput mai nasol,si eu ma controlam tot timpul sa nu ma acuze ca am fost cu altcineva inainte.Chestia e ca am ramas cu acest blocaj si acum,sexul pt mine parca nu exista,mi-e frica ca nu ma ridic la inaltimea unei femei de 35 de ani ,sant perfectionista.Am avut si alt partener dar acelasi lucru,ma dorea enorm,tineam la el dar....tot nimic,ma controlez prea mult,ma gandesc ca el astepta altceva de la mine dat. varstei.Mi-e ciuda pt ca sant o femeie care arata bine,dar mu am incredere deloc in mine datorita acestui lucru,parca nu ma vad femeie.Am incercat tot ce stiam,dar practic functionez dupa vechile automatisme care nu ma satisfac deloc,este ca si cand m-as masturba.Oare daca as gasi un barbat mai rabdator as reusi?Cu actualul de cate ori vine vorba de sex nu stiu ce motive sa mai invoc:ca sant neepilata,ca ma doare capul...si asta cand relatia e la anceput.Mai pot face ceva?
 

eva31

eva31

Nu

26 Apr 2011, 02:52

Da, problema este destul de severa. Dar cu consiliere psihologica si cu barbatul potrivit, pe care sa il iubesti si care sa te iubeasca, sigur vei depasi traumele tale. Stai linistita si nu te mai grabi sa faci sex cu primul intalnit. Asteapta pana intre voi este mai mult de atractie fizica.

tashulina

tashulina

Daca

02 Nov 2009, 08:24

vei incerca sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti pur si simplu ceea ce te reprima, vei avea o surpriza.

Incearca sa iti regasesti starea de relaxare pe care o ai cand esti doar tu si corpul tau. Atunci cand te masturbezi nu esti inhibata, nu? Ei bine, aplic-o aici.