Este posibil asa ceva?

by: daya
Am incercat pentru prima data cu pr meu(eu fiind virgina) sa face dragoste.M-a durut foarte tare si nu am reusit.El a avut prezerv atunci cand a incercat,dar dupa aceea am renuntat la idee si am continuat sa stam imbratisati,unul peste altul.Prezervativul a cazut,dar noi am ramas imbratisati.Oare este posibil ca eu sa fiu insarcinata?Nu a ejaculat,doar in prezervativ era lichid pre-ejaculator.Ciclul trebuia sa imi vina in 23..inca nu mi-a venit.
 

daya

daya

:)

26 Nov 2011, 19:43

Poi,m-am gandit ca nu are cum sa raman insarcinata.Toata lumea imi zice ca nu este posibil.Acum,maiales ca mi-a venit ciclul este mult mai probabil ca nu am cum.O sa fac un test de sarcina sa fiu 100%sigura!

ioaseulean

ioaseulean

:l

26 Nov 2011, 18:26

De ce nu faci un test de sarcina peste o saptamana??

daya

daya

Poate nu mai sunt sanse.

26 Nov 2011, 12:02

Ieri,25 mi-a venit si mie ciclul.Mai are rost sa ma gandesc la o posibila sarcina? eram si foarte stresata si cred ca din cauza aia mi-a intarziat 2 zile,deoarece eu de obicei nu sunt stresata:*
Multumesc mult pentru raspunsuri:*!

ioaseulean

ioaseulean

off

25 Nov 2011, 22:40

Eu cred ca este posibil sa ramai insarcinata..depinde de pozitia in care stateatzi cand eratzi imbratzisatzi. Himenul nu e intotdeauna omogen, eu stiu ca are mici perforatzii... Asa ca mai bine mergi la un doctor sau foloseste contraceptia de urgenta(daca nu au trecut mai mult de 3 zile de atunci cumpara Postinor)...parerea mea ...Cel mai bine mergi la un doctor.

http://www.sfatulmedicului.ro/Metode-contraceptive/contraceptia-de-urgenta-pilula-de-a-doua-zi_1091 Aici potzi citi mai multe ..

ynna000

ynna000

nu ai de ce sa-ti faci griji

24 Nov 2011, 23:14

a ramane insarcinata nu e asa usor. atata timp cat nu a existat contact fizic fara prezervativ, si mai ales ca el nu a ejaculat nu ai de ce sa ti fai probleme. nu exista spermatozoizi minune, mutanti care sa urce pe labii si apoi sa intre ei singuri in locul unde trebuie. Suntem pe data de 24 noiembrie, deci ti-a intarziat o zi, nu e asa grav. Fa-ti probleme cand iti intarzie mai mult de 4 zile. Si daca esti foarte stresata, il poti determina sa intarzie putin asa ca respira adanc si fii optimista!