eu 44 el 32

by: mihaelagabita
nici nu stiu daca nu v-am speriat cumva cu diferenta asta de varsta, dar ne iubim, el casatorit eu divortata, sotia lui 40 ani, mereu plecata din tara, dar cand vine ne vedem mult mai rar, mi-a spus ca nu se va desparti de ea, ce sa fac???? SUFAR, asta este cert si nu am puterea sa ma despart de el, ea sta o luna sau doua apoi pleaca si eu sunt iar fericita, si tot asa...am intrat intr-ub cerc vicios
ajutati-ma cu un sfat
 

eva31

eva31

S-au terminat barbatii din lumea asta?

25 Apr 2011, 02:49

Alti barbati nu mai gasesti decat unul insurat? Cauta si tu pe altul care sa nu aiba ``obligatii`` de genul asta.

mihaelagabita

mihaelagabita

va multumesc

08 Iul 2010, 22:11

draga mea iti multumesc , chiar am nevoie de incurajari , sunt constienta de diferenta de varsta dar nu putem renunta unu la celalalt, asa ca voi fi eu cea care voi lupta pentru libertatea lui, daca el nu are curaj sa faca asta.

orhidea

orhidea

Succes !

05 Iul 2010, 08:57

Iti doresc succes pe viitor si mult curaj ! Cam mare diferenta de varsta dintre voi ! La mine : eu 39 ani, el 37 ani - pot spune ca tot ma deranjeaza asta ! Si eu sunt de acord sa lupti pentru el, iar in cazul unui esec : asa a fost sa fie, mai bine acum decat mai tarziu ! Pa! Succes!

mihaelagabita

mihaelagabita

MULTUMESC BITSY

01 Iul 2010, 22:34

mesajul tau mi-a dat putere sa lupt, sa nu ma las invinsa de aceasta femeie care nu il merita. din pacate el are parinti cu mentalitati invechite "lasa mama sa fie bine, la noi in familie nu a existat divort..etc"voi lupta pentru el, potential am , sper sa nu o dau in bara.....va multumesc, mai ales tie bitsy

bitsy

bitsy

.

13 Apr 2010, 06:56

Atunci de ce sta langa nevasa`sa daca te vrea pe tine?Daca n`are curaj sa`i dea papucii fa`o tu pt el.Lupta pt el,dar ai grija ca el sa nu fie ranit in toata lupta asta.Spune`i tot sotiei lui dar fara ca el sa stie ca tu ai fost.Intr`un final,daca chiar te vrea,va ramane cu tine.
In dragoste si in razboi e permis orice.Atata timp cat tu il vrei si`l iubesti si nu poti renunta la el merita incercat orice ca sa`l pastrezi langa tine.
Insa trebuie sa fii sireata.Sa faci toate astea fara sa pari disperata.El sa aiba impresia ca tu nu te`ai implicat deloc in toata treaba asta si ca de fapt e Doamne`Doamne la mijloc.Dac`o fi imoral sau nu..aici e discutabil,insa tu gandeste`te mai intai la fericirea ta !

mihaelagabita

mihaelagabita

va multumesc

02 Apr 2010, 10:47

Ar fi asa bine sa pot face ceea ce ma sfatuiti voi, dar NU POT,nu pot pune punct,ne intelegem minunat,ne simtitm f bine din toate pct.de vedere,nu vreau sa ma intelegeti gresit,sunt constienta de diferenta de varsta,dar il simt aproape si nu ma minte, vrea sa fim mereu impreuna.Cea care va suferi enorm,sunt eu stiu asta,dar macar cum traiesc clipa,acum cand arat bine si nu-mi arat varsta.Va multumesc din suflet!

oldy55

oldy55

Tema de cugetare...

29 Mar 2010, 01:18

Cum vezi relatia voastra peste8-10 ani?!
Sa stii ca, daca acum arati relativ bine, atunci va fi JALE, menopauza face ravagii asupra organismului!
Chiar ma intereseaza ce parere ai in privinta asta!