alaptarea, sportul si kg...

by: antalutalaura
In timpul sarcinii am pus cateva kg. Acum am un baietel de 5 luni si inca il alaptez dar nu am reusit sa scap de surplusul de greutate. Credeti ca alergarea si exercitiile fizice pot diminua secretia laptelui?
 

kent

kent

:)

11 Mai 2007, 15:17

Asa cum e normal, am pus pe timpul sarcinii ceva in plus. Surplusul de greutate e bine sa-l dai jos treptat, iar faptul ca alaptezi ajuta in privinta asta; si mai ales daca la plimbare faci miscare timp de 2-3 ore si nu stai pe banca, asa cum fac majoritatea mamelor. In mod normal, revenirea la greutatea initiala se face cam intr-un an de zile. Eu zic sa mai astepti pana cand nu mai alaptezi si apoi sa te duci la sala. Secretia laptelui depinde foarte mult de cantitatea de lichide pe care o bei, iar aici lactatele (in special laptele) au un rol foarte important.

dimitrova

dimitrova

salut

03 Mai 2007, 00:39

si eu am un baietel 7 luni in timpul sarcinii am depus 22kg si am fost f.disperata ca nu le voi putea da jos.ma facut foarte multa miscare sport la sala am mancat mult dar sanatos.am slabit 20kg dar inca mai am putina burtica continui exercitiile si sunt sigura ca voi ajunge la prformanta dorita.in ceea ce priveste diminuarea daptelui eu nu am avut brobleme inca mai alaptez din belsug!!toate cele bune.