fibromul uterin si operatia laparoscopica

by: mari8952
Buna! Si eu am avut fibrom si am mers la doctorul Silviu Istoc. Auzisem de el ca este specializat in ceea ce face. Am mers la dansul si mi-a indepartat fibromul printr-o operatie laparoscopica, fara sa imi scoata uterul sau sa imi lase semne pe corp. Dupa aceasta a durat un pic pana mi-am revenit, insa acum sunt ok. In fiecare luna am mers la control la dansul pentru a vedea starea mea. Ti-l recomand cu drag!
 

mari8952

mari8952

Fibromul uterin- rezolvare

27 Aug 2018, 11:32

Buna! Cred ca acest lucru depinde foarte mult de cum ti-ai revenit dupa interventie, de cat de avansat a fost fibromul, de simptomele pe care le ai dupa procedura si in timpul recuperarii. Eu imi fac controlul ginecologic la doctorul Silviu Istoc si in timp ce astept sa intru in cabinet mai cunosc pacienti pe care ii are doctorul si imi povestea o fata care a avaut aceeasi problema ca tine si ca acest doctor a ajutat-o sa scape de fibrom. A zis ca indiferent de cat de bine ti s-ar face procedura, depinde foarte mult de organismul tau. Eu iti recomand sa mergi si tu la dr. Silviu Istoc la un control si sa vezi ce iti recomanda dansul. Multa sanatate!

mari8952

mari8952

Despre Fibromul uterin

24 Aug 2018, 12:13

Buna ziua! Desigur ca o sarcina poate fi dusa pana la sfarsit chiar daca exista un fibrom. Am intampinat aceasta problema si dupa multe vizite la diversi doctori l-am intalnit pe dr Silviu Istoc, care m-a ajutat cu aceasta problema. Desi diagnosticarea se poate realiza printr-o simpla ecografie si un examen clinic manual, foarte multe femei asteapta pana la cinci ani pentru a merge la ginecolog. Acest fapt creste necesitatea unor proceduri chirurgicale ireversibile, precum histerectomia. Asadar, daca te confrunti cu aceasta problema nu mai astepta si mergi la doctor. Il recomand cu incredere de dr.Silviu Istoc, deoarece pe mine m-a ajutat sa traversez acesta perioada cu brio. Sanatate!

mari8952

mari8952

fibromul uterin si operatia laparoscopica

27 Iul 2018, 11:02

Buna ziua! Indicat ar fi sa faceti niste analize pentru a se determina exact daca exista un fibrom sau are alte probleme. In cazul in care exista un fibrom va pot recomanda doctorul meu care m-a ajutat sa scap de aceasta problema. Dr Silviu Istoc este un medic foarte bun eu merg la el de cativa ani si este specializat in interventie laparoscopica, prin care pacienta cu fibrom este tratata fara a i se elimina uterul.