Apa termala

by: andreeame
Poate cineva sa ma lamureasca ce face exact apa termala? Am inteles ca ajuta la curatarea fetei. Deci poate sa inlocuiasca lotiunea tonica?
 

stuffygina

stuffygina

Buna

22 Oct 2007, 18:48

Poti sa incerci si cu apa minerala,sa pulverizezi pe fata, si sa o lasi sa se usuce fara sa stergi.Este foarte binefacatoare si ........ieftina!

andreeame

andreeame

multumesc pentru lamuriri :)

24 Ian 2007, 13:03

Cred ca pana la urma o sa incerc sa-mi iau apa termala. Am incercat creme de la Vichy si nu prea mi-au placut, asa ca banuiesc ca o sa ma orientez spre Avene.

mirelaneatu

mirelaneatu

apa termala

18 Ian 2007, 12:45

nu poate inlocui lotiunea tonica..apa termala da propetime fetei, o curata , hidrateaza..este apa purificata, intrucat se considera ca apa de la robinet este o apa dura, agreseaza tenul...gama vichy reprezentativa, toate produsele aproape contin apa termala,deci folosete apa termala, crema hidratanta si lotiune tonica 2 in 1, cu demachiant.. din aceasta gama, daca iti permiti ca pret, adecvate tipului de ten, pupici!

annie

annie

Apa termala

17 Ian 2007, 17:34

Are ca rol principal hidratarea fetei, din cate am inteles eu. Cred ca ajuta la curatarea fetei in aceeasi masura ca si apa de la robinet si probabil in aceleasi cantitati.

raluk

raluk

Apa termala

14 Ian 2007, 18:24

Uite eu stiu ca sprayurile cu apa termala, care se gasesc mai peste tot, sunt bune pentru hidratarea tenului. Produsele VIchy contin apa termala din cate stiu eu