aplicarea corecta a fondului de ten......

by: sweetalinne
care sunt pasii corecti care trebuie urmati in aplicarea fondului de ten...???exfolierea este vitala oricum,dar pentru a nu se observa diferenta intre culoarea naturala a tenului si a culorii fondului de ten ce trebuia facut???ce crema sau baza trebuie aplicata inainte pentru ca fondul de ten sa se uniformizeze perfect si fara sa se vada exagerat??
 

za_daria

za_daria

sfat

17 Mar 2008, 09:33

Trucul meu cand folosesc fond de ten este o curatire perfecta a tenului (in caz contrar se formeaza gogoloase, chiar daca fondul de ten este de calitate superioara), putina crema in zonele sensibile (sau uscate), dupa care pun pasta pe partea dorsala a palmei si pun o cantitate egala de crema de zi. Le amestec pana se omogenizeaza si apoi aplic pe fata cu miscari circulare. Crema amestecata cu fondul de ten confera luminozitate.Nici nu mai mentionez ca spui adio efectului de masca instant. E foarte important atat CAT aplici, cat si CUM. Eu nu zabovesc mai mult de 1 minut cand aplic fondul de ten, dar o fac cu miscari ce acopera TOATA fata. Si nuanta e cea care decide gradul de naturalete al aspectului. Sau, din contra, gradul de penibilitate. Nu stiu cat de profesionist e sfatul meu, dar cred ca daca sunt folosite produse de calitate, totul e ok. Eu folosesc acum Infaillible de la L`Oreal si Tripla Attiva, tot de la L`Oreal. Nu e calitate superioara, dar merge. Daca ar fi sa recomand niste fonduri de ten fooooarte bune, as zice Dior Light - e perfect pt tenul meu, dar tocmai mi s-a terminat - si FlexiLift, proaspat lansat de Vichy, urmatorul pe lista mea de achizitii.

andreea_patrascu

andreea_patrascu

poti sa folosesti un pic de crema

18 Feb 2008, 17:49

Inainte de a aplica fondul de ten poti sa te dai cu un pic de crema.Este recomandat ca fondul de ten sa nu fie folosit in exces pentru a nu creea impresia de masca.