cabinet cosmetic

by: petunia
Vreau sa-mi fac un tratament cosmetic si vreau niste pareri.Ce salon v-a placut si il recomandati?
 

iriss

iriss

salon in bacau

12 Ian 2006, 20:25

Am patit-o si eu, am fost la tratament cosmetic si a doua zi m-am speriat cand m-am uitat in oglinda..foarte multa roseata si cicatrici...nici nu stiu peste cate zile pot iesi din casa:((Vroiam sa va intreb daca stiti vreun cabinet cosmetic in Bacau de unde poti iesi cu fata frumoasa,dar si curatata...as incerca alt salon.

petunia

petunia

RE: cabinet cosmetic

20 Feb 2005, 00:08

Da exact asta cred si eu. Multe dintre asa zilele cosmeticiene nu stiu mai nimic despre cosmetica. Indiferent de tipul de ten si de problemele sale, ele iti aplica acelasi tratament, singurul pe care il stiu. Ca sa nu mai zic ca majoritatea nici nu stiu ce tip de ten ai daca le intrebi.

monamure

monamure

RE: cabinet cosmetic

15 Feb 2005, 11:13

salut .. va rog sa-mi spuneti si mie adresa / nr rde telefon al cabinetulu daca nu va deranjez prea tare...am si eu aceeasi problema. :)

fantomica

fantomica

RE: cabinet cosmetic

22 Ian 2005, 10:41

Buna...eu am un ten foarte sensibil si de cite ori mi-am facut tratament cosmetic,citeva zile trebuia sa ma incui in casa din cauza iritatiei de pe fata.Am descoperit intimplator salonul Ana Med Estet al doamnei Dorobantu Violeta.M-am dus cu teama,dar........surpriza,fata mea nu a fost inflamata dupa tratament decit citeva ore.Din cite stiu,acum si-a mutat sediul,dar am nr de telefon,daca vrei sa te programezi.Intereseaza-te si de alte saloane si daca te hotarasti la acesta,lasa-mi adresa de mail.