bleah

by: bairiki
 

georgiana

georgiana

RE: bleah

26 Oct 2004, 18:05

Moda....daca e la moda si nu-mi place cum imi sta nu-mi iau ce sa fac acum sa ies ca o paiata pe strada??nuuuu eu cred ca nu conteaza daca e la moda sau nu ci sa ne simtim noi bine si sa ne simtim sexy;)
Trebuie sa recunosc ca ma vazut fete tinere care se imbraca ca niste babe fara gust,pt ca exista si babe care se imbraca de te lasa cu ochii in soare:))
Bravo lor inseamna ca se respecta,iar noi ar trebui sa tinem cont de cum ne sta hainele nu ca sunt de la nu stiu ce firma sau sunt la moda si aratam mai rau ca niste clovni.Haide-ti sa ne facem propria noastra moda si sa ne asortam frumos hainele ca sa fim niste doamne.

lavinutza

lavinutza

depinde de second hand :))))))

10 Oct 2004, 01:07

Acum cativa ani era un second hand aproape de blocul meu...avea haine marfa, plus jucarii si incaltaminte... hainele erau mai marfa decat unele din magazinele de azi din centru.La noi second hand de fapt e 5 hand!Nu se mai fac haine ca pe timpuri, cand dadeai un ban si te tinea toata viata...sau daca mai dai de vreun second hand bun...intr-o ora s-a dus toata marfa buna...asta daca nu cumva au cumparat-o angajatii inainte! ;)

lavinutza

lavinutza

poti sa te imbraci cu stil si daca n-ai bani

10 Oct 2004, 01:04

Nu stiu ce m-as face daca nu as avea bani sa-mi iau haine...in clasele mici plangeam in fiecare zi inainte sa plec la scoala, pentru ca nu stiam efectiv cu ce sa ma imbrac...nu aveam destule haine, colegele mele mereu isi luau haine noi, si ale mele erau demodate si NASPA!

angelynna_for_you

angelynna_for_you

07 Sep 2004, 18:46

pai si cine a spus asta? eu am spus ca mai intai trebuie sa facem in asa fel incat sa aiba toti romanii ce sa manance,si pe urma sa le analizam tzoalele. ca multi pur si simplu nu-si permit ce sa manance, apai sa mai fie si atent la cu ce se imbraca..


ps:think first!

dulceatza

dulceatza

07 Sep 2004, 18:46

:D sa te vad cum te duci la magazin sa-ti iei mancare fara haine

angelynna_for_you

angelynna_for_you

07 Sep 2004, 18:46

cred ca mai intai tre sa rezolvam problema cu mancare la romani(+ inca o mie altele) si pe urma sa trecem la moda...nu credeti?

dulceatza

dulceatza

07 Sep 2004, 18:46

:( asa e chiar ti se rupe sufletul cand vezi o babuta care nu are bani nici sa-si ia din alea

geo

geo

07 Sep 2004, 18:46

Din pacate, bani = ceea ce iti poti permite.
Bani putini... rezultatul l-ai spus tu.

bairiki

bairiki

bleah

07 Sep 2004, 18:46

cred k toti ati auzit de faimoasele magazine 38 ...
mie mi se par najpa, groaznice
nu se mai vand hainele second la kil, se vand la bucata
rau a ajuns romanul
si vorbeam despre bun gust in materie de moda?