ciorapi business, ciorapi casual, cand si de ce

by: laura_baldini
dragele mele,

a venit vremea rece si dresurile sunt necesare. am observat ca de multe ori doamnele si domnisoarele poata un dres mai putin potrivit conduitelor business. ca atare m-am gandit sa va reamintesc ca la birou, cel mai potrivit dres este mereu cel de culoarea piciorului. stiu ca celor mai tinere dintre voi poate nu vi se par cea mai ok alegere, insa codurile de conduita ne recomadna purtarea acestor ciorapi.

tot aceste coduri ne spun calr sa nu purtam pe perioada zilei ciorapii de culoare neagra, dar subtiri (aceai trasnparenti). acesti ciorapi sunt recomandati numai pt momentele de final al zilei, seara, eventual un cadru festiv.

Ciorapii negru mat (den f mare) sau ciorapii colorati - se preteaza pt tinutele casual si pt cadre mai putin business.

sper ca sfaturile mele sa va fie de ajutor in alcatuirea tinutelor voastre.
 

laura_baldini

laura_baldini

sigur

06 Oct 2010, 17:44

Ceea ce pot sa iti spun, draga mea, este ca un ciorap trebuie sa infasoare in mod uniform piciorul, atat in partea mai groasa a coapsei cat si in partea mai subtire a gleznei. Chilotul nu trebuie sa faca cute si nu trebuie « sa traga » sau « sa tina ».
Piciorul trebuie sa fie suficient de lung fara a crea tensiuni la varf.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Voi in functie de ce criterii va cumparati dresurile?

fluturas3a

fluturas3a

marime?

06 Oct 2010, 17:40

Buna, Laura!
Multumim pentru informatii. Este esential sa stii sa iti adecvezi tinuta unui cadrul formal sau in functie de momentul zilei.
Mi-ar placea sa stiu cum iti alegi marimea potrivita? Stii ceva detalii despre treaba asta?