de firma sau nu

by: amore
sunteti innebunite dupa hainele de firma?sau nu?.Ce credeti despre maniacii(cele)lucrurilor de firma?

Eu imi cumpar cele mai multe lucruri din magazine normale dar daca vad ceva care-mi place cu adevarat,firmat,imi cumpar........
 

clara20

clara20

nu nu!

03 Mar 2007, 18:30

Degeaba esti in tendinte si esti firmat din cap pana-n picioare,daca ai o atutudine si o personalitate de ultima speta si,mai ales daca iti cobini hainele prcum un taran.Nu,dragilor,firma doar daca ma impresioneaza ceva in mod deosebit si dac este redus,nu o sa dau in veci 2 milioane pe o bluza(cu banii astia imi iau mai multe)..conteaza sa fii imbracat ingrijit,asortat si restul..adica firma nu e scrisa in frunte,va spun sincer

rebeldeerreway2007

rebeldeerreway2007

Lol.

23 Ian 2007, 23:21

Si/si.Firme preferate:Nike,H&M-destul de rar si D&G.
Nu-mi prea permite buzunarul sa-mi cumpar haine de firma dar tot nu rezist cand vad ceva care sa-mi placa.Si daca pretul e rezonabil.
In general combin ieftinul cu scumpul.Dar ,combin in asa fel incat sa nu arat penibil si sa nu se vada diferente.

alis1

alis1

snobism sau lipsa de cunoastere ?

09 Sep 2006, 15:44

cei mai multi dintre noi nu cunoastem sau ingnora ; orice fabrica sau atelier de manufactura in domeniul imbracaminte este un producator si in acelasi timp firma.Numai ca o firma de imbracaminte poate fi mai veche sau mai noua.De notorietate este faptul ca fiind o firma infintzata acum 100 de ani este firesc sa fie recunoscuta de foarte multi indivizi si se asociaza cu ideea ca toate produsele de imbracaminte fabricate de acestea sunt de "calitate".Putini stiu ca majoritatea asa zis firme de marca nici nu produc ele , nici macar nu pun un nasture , ele dau comanda la fabrici din asia,orient, europa de est.Stiati ca la un pantalon sau un sacou de marca costurile de fabricatie cu material inclus sunt egale cu pretul unei sticle de cola ?
Va mai spun ceva ; Firmele care produc confectii imbracaminte in lume se deosebesc prin politica care o adopta , sunt firme care se adreseaza numai unui anumit segment de populatie, mai precis unei anume categorii de persoane(ex: o rochie care se adreseaza unei personalitati din lumea filmului, are un pretz care nu poate fi accesat de o maturatoare din new york, poate fi si 15000$)
Tesaturile si materialele din care se fabrica asa zis produse de marca sunt la indemana orcui, pentru ca fabricile de tesaturi vand si firmelor cu renume si celor fara .Este fara indoiala foarte important linia,croiala, modul cum imbraca trupul.

amore

amore

aveti dreptate

25 Mar 2006, 15:30

eu in facultate eram innebunita de cateva din colegele mele care erau adeptele hainelor de firma(doar a hainelor de firma).De cate ori imi cumparam ceva admirau haina respectiva si apoi cand se uitau la eticheta se citea dezamagirea in ochii lor "ahhh,da de la ce firma e?".De multe ori ma distram dar de mai multe ori ma enervam.
De firma sau nu parerea mea este ca important e sa stii sa te asortezi si sa stii sa potrivesti o pereche de pantaloni cu o bluza...

pisi

pisi

Nu pot sa spun ca sunt innebunita

22 Mar 2006, 11:39

dupa lucrurile de firma , dar am remarcat ca sunt de o calitate deosebita in comparatie cu no name-urile !
M-am imbracat si eu pana acum doi ani, mai mult din magazinele normale , pana cand am descoperit outlet-urile ! Acolo sa vezi preturi bune la haine de firma ...
Si daca vreau ceva de calitate, prefer sa dau mai mult, macar stiu ca fac o investitie pt o perioada mai lunga de timp !Nu sunt adepta cantitatii, ci a calitatii ...
Intr-adevar bunul gust si rafinamentul nu tine cont de buzunar ci de simtul estetic al fiecaruia dintre noi si chiar si de bunul simt !
La ora actuala imi cumpar haine mai ales de Peek & Cloppenburg , preturi nici prea prea, nici foarte foarte, calitate ireprosabila !

ruxxy

ruxxy

bunul gust conteaza!

21 Mar 2006, 17:39

amore nu pot sa spun ca sunt o maniaca a hainelor de firma dar cred ca un lucru de firma e si de o calitate superioara(nu se lasa ,nu se scamoseaza,nu ies culorile)desi imi cumpar si lucruri din magazine normale asa cum spui si tu ca faci dar cand prind o reducere la vre-o firma si vad ceva dragut ce imi place il cumpar ,mai ales sa fie si reducere:)...cunosc persoane care se imbraca numai ''de firma''si mereu in pas cu moda dar nu stiu sa asorteze o bluza cu un pantalon(ma refer la culoare ,gen vestimentar)si da impresia ca se imbraca ieftin si cunosc si persoane care orcie lucru isi cumpara ,fie firmat sau nu le imbina f bine si combinatia este fantastica;in concluzie nu conteaza firmat sau nu ,conteaza bun gust si rafinament:)