A incercat cineva capsulele Cabbage Forte?

by: madalutza
Am citit ca sunt 100% naturale dar nu se gasesc in farmacie sau plafar. Colon Help a patruns imediat pe piata romaneasca si il gasim mai in toate farmaciile. Are intr-adevar continut 100% si a avut efecte si la mine. Deci, imi pune cateva semne de intrebare aceste capsule Cabbage Forte.
 

electronicguest

electronicguest

exista 100% natural ????

01 Feb 2012, 00:11

Aud des la spital, tampenia asta cu 100% natural. Nu exista. 100% natural se poate doar daca aveti alta atmosfera, alt soare, alta apa, intr-un cuvant - total alte conditii. Pe pamantul zilelor noastre, nu e posibil. 100% natural ? Cu ce? Cu radiatiile si exploziile solare actuale, cu nivelul de UV, cu particulele de metale grele, radioactive omniprezente, cu compozitia gazoasa a aerului, cu chimicalele din sol si poluarea mediului inconjurator, cu E-urile din resturile menajere aruncate la gunoi sau arse si evaporate in atmosfera, cu termene de expirare de luni si chiar ani a produselor alimentare, cu soiuri modificate gentic? Lista poate continua, dar o sa ma opresc aici, exact natural 100% este se pare usor de obtinut sau devine ceva de natura stiintifico-fantastica.

alexandraandreeaa

alexandraandreeaa

www.slabut.ro

13 Sep 2011, 13:17

DOAR NOI ITI REDAM SILUETA PERFECTA, FORMELE ATRAGATOARE SI TONUSUL DE ZILE MARI!
http://www.slabut.ro/ iti vine in ajutor si iti ofera cele mai EFICIENTE metode de slabit, fara sacrificii, fara riscuri pentru sanatatea dvs! O gama larga de capsule, comprimate, pastile, ceaiuri si creme anticelulitice sunt o adevarata sursa de slabire si revigorare! Uita de dietele restrictive! Slabeste RAPID si durabil!
http://www.slabut.ro/ contact@slabut.ro

ginacatalina87

ginacatalina87

SLABESTE ACUM... INTREABA-MA CUM

17 Iul 2011, 10:29

Programul Herbalife este usor de folosit ORIUNDE - acasa, la serviciu, in masina si ofera numeroase beneficii si avantaje:
• O nutritie echilibrata de inalta calitate si suplimenti care va ajuta in lupta cu foamea si topirea grasimilor
• Detoxifica organismul si regleaza metabolismul
• Contribuie la imbunatatirea sanatatii
• Veti avea energie si chef de viata
• Nu presupune renuntarea la alimentele preferate
• Rezultatele se mentin pe termen lung
Daca sunteti interesate imi puteti lasa datele dvs de contact si va voi contacta in cel mai scurt timp pentru mai multe informatii.
Multumesc

alexandraandreeaa

alexandraandreeaa

Hai sa slabim!

04 Iul 2011, 14:39

Uita de dietele restrictive! Slabeste eficient si durabil! http://www.slabut.ro/ iti vine in ajutor si iti ofera cele mai rapide metode de slabit, fara sacrificii, fara riscuri pentru sanatatea dvs. O gama larga de capsule, comprimate, pastile, ceaiuri, creme anticelulitice iti redau SILUETA IDEALA.
http://www.slabut.ro/ contact@slabut.ro

tashulina

tashulina

da

28 Iun 2011, 09:52

Colon Help e ok so la fel e si Siluette Help, insa nu stiu nimic despre aceste capsule Cabbage Forte. Ce contin? varza??

semika

semika

Nu am auzit de ele

20 Iun 2011, 12:44

si oricum nu prea am incredere in orice produs apare pe piata, chiar daca se zice ca ar fi natural

madalutza

madalutza

greseala

18 Iun 2011, 19:32

*imi pun