Am reusit sa slabesc cu Ultra Slim

by: mari98
Spre marea mea bucurie in sfarsit am reusit sa slabesc mai mult de 10 kg in 2 luni. M-am chinuit de mult sa ajung la performanta asta dar niciodata nu reusisem. Printr-o dieta bine pus ala punct exercitii fizice si aceste suplimente acum am reusit.
Am gasit un filmulet interesant pe youtube in care se vorbeste despre acest produs!
https://www.youtube.com/watch?v=F5qbzV-K1do

Mult spor la slabit!
 

delia09

delia09

Suplimente pentru detoxifierea organismului

28 Mai 2014, 15:48

Pentru detoxifierea organismului eu folosesc un supliment pe baza de plante ce se numeste Untoxin. Produsul este facut in intregime din plante si nu mi-a generat nici un efect advers pe toata durata tratamentului. Produsul se gaseste pe http://untoxin.ro

corinabe

corinabe

Pastile de slabit

27 Nov 2013, 14:06

Azi am luat si eu 2 cutii din pastilele astea! Sper sa fie ceva d capul lor si sa ma ajute sa slabesc! Eu o sa incerc sa fac tot ce-mi sta in posibil pentru a mai scapa de kilograme!

giurgeacosmin

giurgeacosmin

Pastile de slabit

22 Aug 2013, 15:34

Am mai cautat si eu despre el ceva detalii si pare ok. Acum poate o sa ma risc si o sa iau o cutie de curiozitate.
Daca tin dieta stricta si daca fac exercitii fizice imposibil sa nu dau jos cateva kilograme.

mari98

mari98

Pastile de slabit UltraSlim

10 Iul 2013, 15:38

Suplimentele nu au efecte secundare. Cel putin pana in prezent nu s-au semnalat. Avand in vedere faptul ca sunt alcatute doar din plante, nu iti pot pune in pericol sanatatea. Au si ceva cafeina, dar nu in proportii atat de mari! Oricum per ansamblu sunt arzatoare de grasime puternice!

giurgeacosmin

giurgeacosmin

Pastile de slabit

01 Iul 2013, 13:10

Pastilele astea au efecte secundare? Intreb pentru ca este o isterie generala cu efectele secundare cauzate de pastilele de slabit!
Sper sa primesc un raspuns!
Multumesc!

mari98

mari98

Pastile de slabit

17 Iun 2013, 10:00

Se poate slabi doar daca se pune un accent important si pe dieta si exercitii fizice. prin alcatuirea lor aceste suplimente pot sa te slabeasca chiar daca tu nu tii dieta, dar pentru sanatatea ta e foarte important sa mananci sanatos si sa faci exercitii fizice. Desi foarte multa lume e sceptica in privinta pastilelor de slabit in general, trebuie sa stiti ca asta se datoreaza si din cauza abundentei de falsuri care exista pe piata. Acesta e un produs original, testat si examinat de medici care nu are cum sa-ti produca efecte secundare.

mari98

mari98

Trebuie sa ai grija de unde le iei!

15 Apr 2013, 09:30

Daca iei suplimentele care trebuiesc, poti sa slabesti. Totul e sa nu te arunci din prima asupra unor pastile fara sa te documentezi inainte! Produsele facute din plante nu au ce rau sa iti faca!

valentina09

valentina09

Si eu am slabit

12 Apr 2013, 13:39

Eu am slabit cu suplimente!Am urmat o cura de 6 luni ca sa fiu sigura si a functionat. Sunt foarte fericita de acest lucru. Probabil ca toate suplimentele astea actioneaza in functie de organism!

sunshine84

sunshine84

mi se pare cam riscant

11 Apr 2013, 17:09

sa iei suplimente, eu una nu le vad rostul, mai am prietene care au luat si efectele nu au fost tocmai placute....adica scadeau in greutate pe moment apoi ajungeau sa fie "depedente" de acele suplimente