Atentie la super slim

by: iliana85
Lucrez in farmacie si am fost surprinsa in momentul in care am fost anuntati sa scoatem de la vanzare cutiile de super slim intrucat s-a descoperit k anumite loturi (dak nu chiar toate) au un continut ridicat de amfetamine!Asadar dak vreti sa slabiti faceti-o in mod natural si renuntati la pastilele miraculoase care pana in prezent au facut si victime!
 

lilly_buterfly

lilly_buterfly

multumim pentru informare

17 Aug 2012, 16:46

chiar este bine cand cineva stie sigur despre ce este vorba

13goingon30

13goingon30

alta solutie

31 Aug 2011, 13:40

hm, interesant punctul tau de vedere, dar ar trebui sa stiu de unde anume s-a auzit ca contin amfetamine, e o sursa credibila? eu pana la urma urmez o dieta mai sanatoasa, fara pastile. Se numeste Montignac - imi aleg cu mai multa grija alimentele si merg mult pe bicicleta - 1ora - 1 ora jumatate de vreo 3-4 ori pe saptamana. Daca va intereseaza dieta...e de pe un site romanesc, solutiideslabit parca. Nu cred ca pastilele sunt o solutie pe termen lung.

marmag

marmag

superslim vs. alte medicamente

11 Iun 2009, 14:40

am auzit si eu stirea despre retragerea de pe piata a lui superslim. Dar era de asteptat avand in vedere ca a aparut "miraculosul" Alli, foarte asemanator cu superslim, foarte promovat, dar de 3 ori mai scump. Astept si parerile voastre.