ce parere aveti despre aparetele de slabit

by: carmencalin75
am vazut la tv reclame cu tot felul de centuri de slabit ap de vibromasaj.am fost tentata sa cumpar dar nu stiu cat de eficiente sunt am auzit si de scandalul cu centura de slabit si nu stiu ce sa mai cred .as vrea sa aflu parerile unor persoane care le-au folosit
 

marababyblue

marababyblue

aparate de slabit

04 Oct 2006, 16:40

si eu am incercat acasa tot felul de aparate, dar astea pt acasa sunt groaznice. Nu faci nimic cu ele, unde mai pui ca de multe ori, obosita fiind nici nu imi mai ardea de sport. Cele mai bune aparate sunt cele din saloanele de intretinere. De exemplu, eu merg acum al un salon nou, unde au si reducere de 50% fiind la inceput si fac impachetari cu namol, electrostimulare si masaj anticelulitic. ma simt f bine si pot spune ca in sfarsit fac ceva pt mine, eficient si nu f scump. Daca vrei detalii despre salon, scrie-mi pe forum sau pe mail:marababyblue@yahoo.com. E in zona Calea Mosilor.

raluk

raluk

Bullshit - in my opinion

11 Sep 2006, 22:37

Eu am incercat aparatul de vibromsaj timp de cateva luni bune si nu mi s-a parut ca am observat vreun efect spectaculos. Am incercat apoi un aparat din acela care lucreaza abdomenul in mod pasiv si, de asemenea, nu am remarcat mare lucru. Asa ca... parerea mea? Gimnastica si sportul sunt cele mai bune aparate pentru slabit.