Ceaiul Richter pentru slabit

by: puresoul
Buna fetelor!!! :)))Am 44 ani 1.62m si m-am trezit intr-o buna zi la vreo 65 de kg. HeHe destul de naspa nu? Am incercat metode naturiste pentru slabit,am facut si cura cu supa de varza, este adevarat ca am reusit sa slabesc circa 5 kg,problema este ca am pus la loc altele doua. De curand am descoperit ceaiul Richter si vreau sa va spun ca merge chiar foarte bine. Am scapat de balonare burta mea s-a transformat in burtica :) si cred ca in timp scurt voi scapa de ea . Pentru ca ma simt bine sincer. Nu fac reclama, doar va impartasesc povestioara mea vizavi de subiect. Acum sa va spun despre acest ceai Contine vreo 11 plante , contribuie la evacuarea deseurilor organice din corp si faciliteaza o activitate omogena si echilibrata a organismului. Exista totusi o singura problema veti merge des la toaleta , de aceea eu beau doar seara . La inceput am avut dureri de burta suportabile, dar va spun ca se curata perfect colonul si burta incepe sa scada.Beti doar o cana de ceai pe seara . Din cauza durerii de burta eu am facut o pauza de 2 zile si am reluat. Am deja 1 saptamana si 3 zile de cand beau ceaiul si efectul este vizibil.Locuiesc in Franta si l-am cumparat din Auchan cu 3.90€.
 

roxyr

roxyr

Slabit cu ardei iute

26 Apr 2012, 15:14

Am reusit sa slabesc doar cu capsulele cu ardei iute-Chilliburner...acum i-a si prietena mea tratamentul si a dat jos 6k in 3 sapt.
Eu nu le mai iau de 2 luni si vad ca am ramas la aceeasi greutate...in general cand tineam diete puneam imediat la loc :(

Cum vi se pare tehinica asta cu ardei iute?
Info gasiti pe: http://www.mujer.ro/ardeiul-iute-nu-o-sa-fie-niciodata-gras

Sanatate!

japonialove

japonialove

inseamna ca

05 Oct 2011, 10:52

este bun acest ceai; dar oricat de mult l-ai lauda nu ma atrage ideea