Celluless sau Vibratone?
by: lauris As vrea sa cumpar unul din aceste 2 produse insa nu stiu asupra caruia sa ma decid.....Celluless este un aparat care face un fel de vacuum, eliminand celulita iar Vibratone este o curea cu vibratii cu 5 niv de intensitate care subtiaza, tonifica muschii si cica ar ajuta si la eliminarea celulitei.....ati incercat unul din aparatele astea? sau altceva care a dat rezultate? astept pareri si sugestii :)orice ati alege nu luati vibratone de la www.phoen
Am cumparat un vibratone de la http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview_v2&cid=160804&pid=22856&c=0 la 199Ron mi-a placut foarte mult si am mai dorit una pentru o ruda dar cautind pe net am gasit "acelashi" vibratone de la http://www.phoenix-gsm.ro/produse/centura-pentru-slabit-si-masaj-vibratone.php la 95 RON am crezut ca este o "afacere" dar calitatea este inferioara , dupa 2 saptamini s-a defectat , am scris vinzatorului sa-mi primesc banii si raspunsul a fost ca trebuia returnata in 10 zile.
Niciunul...
O alimentatie ideala cuplata cu un antrenament fizic riguros. :)
vibratone
am vazut ca ai intrebat de produsele tv..
ai folosit ?cum sunt?
Sunt curioasa daca Vibratone e bun de ceva,caci nu ma intereseaza sa devin balerina..e destul de evident ca nu face chiar minuni...dar macar putin asa se vede ceva...?Pt masaj e bun?
Sunt interesata mai ales pt stimularea muschilor spatelui,deoarece am o afectiune care ma obliga la o viata sportiva..si nu mai am timp..cel putin o vreme..si ma gandeam sa incerc cu Vibratone...ce parere aveti?bineinteles nu ma supar sa il pot folosi si la coapse...ar avea efect? cele care ai folosit ce ati obtinut?Multumesc
vibra tone
buna.as dori si eu sa-mi cumpar centura vivra tone,dar am vazut multe pareri negative.as dori sa aflu cine a folosito si cat a costat daca se poate.
inca ceva
ce parere ai de bicicleta eliptica? am auzit de Orbitrek Elite si cred ca e buna....ce zici tisica? :D
cellules sau vibratone
eu am folosit centura si daca te tii de instructiuni se cunoaste despre celluless astept sa-mi vina comanda si-ti dupa cel incerc,poti sa mai incerci ceaiul andipos cu ging seng de la farmacie,care are pliculetele preambalate,pt.ca sint de mai multe feluri este f.bun
Vreau si eu mai multe info
Nu am auzit niciodata despre nici unul dintre aparate