Celluless sau Vibratone?

by: lauris
As vrea sa cumpar unul din aceste 2 produse insa nu stiu asupra caruia sa ma decid.....Celluless este un aparat care face un fel de vacuum, eliminand celulita iar Vibratone este o curea cu vibratii cu 5 niv de intensitate care subtiaza, tonifica muschii si cica ar ajuta si la eliminarea celulitei.....ati incercat unul din aparatele astea? sau altceva care a dat rezultate? astept pareri si sugestii :)
 

athos.dumas

athos.dumas

Vreau si eu mai multe info

02 Feb 2010, 13:38

Nu am auzit niciodata despre nici unul dintre aparate

7777

7777

orice ati alege nu luati vibratone de la www.phoen

22 Ian 2010, 22:42

Am cumparat un vibratone de la http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=productview_v2&cid=160804&pid=22856&c=0 la 199Ron mi-a placut foarte mult si am mai dorit una pentru o ruda dar cautind pe net am gasit "acelashi" vibratone de la http://www.phoenix-gsm.ro/produse/centura-pentru-slabit-si-masaj-vibratone.php la 95 RON am crezut ca este o "afacere" dar calitatea este inferioara , dupa 2 saptamini s-a defectat , am scris vinzatorului sa-mi primesc banii si raspunsul a fost ca trebuia returnata in 10 zile.

papp_istvan_fitness

papp_istvan_fitness

Niciunul...

16 Sep 2009, 00:14

O alimentatie ideala cuplata cu un antrenament fizic riguros. :)

tina05

tina05

vibratone

26 Aug 2009, 14:43

am vazut ca ai intrebat de produsele tv..
ai folosit ?cum sunt?
Sunt curioasa daca Vibratone e bun de ceva,caci nu ma intereseaza sa devin balerina..e destul de evident ca nu face chiar minuni...dar macar putin asa se vede ceva...?Pt masaj e bun?
Sunt interesata mai ales pt stimularea muschilor spatelui,deoarece am o afectiune care ma obliga la o viata sportiva..si nu mai am timp..cel putin o vreme..si ma gandeam sa incerc cu Vibratone...ce parere aveti?bineinteles nu ma supar sa il pot folosi si la coapse...ar avea efect? cele care ai folosit ce ati obtinut?Multumesc

loredana_simpaticutza

loredana_simpaticutza

vibra tone

16 Oct 2008, 19:01

buna.as dori si eu sa-mi cumpar centura vivra tone,dar am vazut multe pareri negative.as dori sa aflu cine a folosito si cat a costat daca se poate.

lauris

lauris

inca ceva

21 Aug 2008, 21:53

ce parere ai de bicicleta eliptica? am auzit de Orbitrek Elite si cred ca e buna....ce zici tisica? :D

tisica

tisica

cellules sau vibratone

21 Aug 2008, 07:52

eu am folosit centura si daca te tii de instructiuni se cunoaste despre celluless astept sa-mi vina comanda si-ti dupa cel incerc,poti sa mai incerci ceaiul andipos cu ging seng de la farmacie,care are pliculetele preambalate,pt.ca sint de mai multe feluri este f.bun