celulita dureroasa?

by: dolfita11
buna ziua!ma comfrunt si eu cu celulita de ceva vreme,de aproape un an si jumatate deja e vizibila ceva mai mult decat inainte si ma frige foarte tare,ma doare,ma inteapa si asta mai mult cand mai pun putin pe mine.Cand slabesc e o.k.dar cand mai mananc ceva nedietetic iar incepe sa ma friga zonele in care am celulita!vreau sa stiu daca mai are cineva aceeasi problema ca mine!multumesc!
 

sunshine84

sunshine84

buna

24 Sep 2012, 13:47

nu cred ca este normal sa "te friga zonele in care ai celulita", ai consultat un doctor?

maraviglia

maraviglia

lupta pentru alegeri sanatoase

17 Nov 2007, 12:37

nu este vorba de bani aici, ci de o campanie. este foarte important sa facem alegerea potrivita pentru a nu avea consecinte neplacute asupra sanatatii noastre.
consultatia este gratuita si nu esti nevoita sa platesti pentru vreun serviciu. vei primi recomandari si vei sti exact ceea ce te-ar ajuta pe tine pentru a fi asa cum iti doresti. vei sti ce anume nu ti se potriveste din ceeea ce au facut altii, ceea ce este foarte important.

gaby46

gaby46

cred ca este corect sa vedem ce au facut si altele

16 Nov 2007, 18:44

Da cred ca este bine sa vedem ce au facut si altele si au avut rezultate , nu sa mergem la tine la saloane si sa dam banii pentru toate servicile voastre si poate nici nu au rezultatele care sa ne satisfaca.....

celulita

17 Oct 2007, 17:48

buna
vreau si eu sa stiu cum sa fac rost de sliming gel
va rog
:-)

gaby46

gaby46

multumesc karmiina

11 Oct 2007, 07:50

Karmiina eu iti multumesc si aicea, ai avut mare dreptate , rezultatele se vad si la mine dar eu am inceput cu curatirea organismului in paralel cu Slimming gel este un adevarat avantaj pentru mine. Inainte sa incep curatirea ma simteam obosita si dimineata nu-mi venea sa ma ridic din pat. Aveam acnee si crampe in timpul ciclului menstrual. De doua luni am inceput curatirea colonului si am pierdut 6kg, ma simt mult mai bine si sunt mai energica. Am scapat de acnee si de crampe, pielea imi arata mai bine si parul a inceput sa mi se indese. Recomand Slimming gel tuturor."