CELULITA... dusmanul nostru

by: zuzurela
in primul rand va salut :), imi pare bine sa va cunosc!

in al doilea rand, cred ca avem in comun un dusman (cu exceptia celor norocoase care nu stiu ce e aia coaja de portocala :D)... spuneti-mi, va rog, si mie care sunt principalele cauze ale formarii celulitei? eu stiu ca e ceva predispozitie genetica, dar sunt sigura ca trebuie sa mai fie si alte cauze. care sunt acestea? si cum scapam de celulita, mai ales? sportul nu are efect intotdeauna, care sunt solutiile alternative?
 

catch_me

catch_me

celulita

20 Sep 2012, 15:25

cred ca principalele cauze sunt alimentatia si sedentarismul, nu cred ca este ceva ce se mosteneste...

anaavram

anaavram

Crema anticelulitica Zein

11 Apr 2011, 14:50

Eu am reusit sa o elimin folosind crema Zein. Dupa de am slabit 18 kg foarte rapid, in 3 luni de zile, am ramas cu o 'coaja de portocala' extrem de urata. Era foarte multa, foarte accentuata. Cel mai trist este faptul ca nu aveam si nu am timp sa merg la sala,sa alerg in parc,sa practic un sport sau pur si simplu sa merg la diferite saloane de intretinere corporala. Asa ca dupa mai multe incercari de utilizare de creme anticicelulitice soldate cu esecuri, am gasit (mi-a fost recomandata) crema Zein. Dupa aproape 3 luni de folosire zilnica am ameliorat aspectul de coaja de portocala extrem de mult. Mai am ceva 'gropitze' pe fese, dar si acelea sunt usor vizibile. Acum pot sa port fuste, pantaloni scurti fara probleme.
Daca va intereseaza, www.slabut.ro este un site serios. Eu de aici imi procur crema Zein care m-a ajutat extrem de mult. Nu fac reclama, vreau sa va ajut sa treceti peste aceasta problema pe care am avut-o si eu si pe care am reusit sa o infrunt.

lavinia-lavi

lavinia-lavi

remodelare corporala

09 Feb 2009, 17:39

o solutie grozava e radiofrecventa.e un centru nou in piata romana in spate la biserica alba - http://www.biobeautycenter.ro/. au aparatura super, e total nedureros, fetele sunt toate doctorite.merita vazut

iulia32

iulia32

celulita

17 Sep 2008, 09:17

apropo de celulita .am avut si eu pb cu kg in plus+celulita si am scapat.desi nu credeam ca mai scap de ele:).momentul important a venit cand am aflat de aparatul cu care am realizat un tratament de 2 luni.am slabit 15 kg si am dat jos celulita.acum sunt foarte multumita de aspectul meu exterior.

any_l

any_l

tratamentele corporale

26 Mar 2008, 20:37

eu, personal, sunt convinsa ca si tratamentele corporale au un rol in eliminarea sau macar reducere celulitei. De exemplu fac cate 3, 4 abonamente pe an/ aproape in fiecare sezon, la un salon (prefer Centrul Pakua, www.pakua.ro)unde execut rapid 10 sedinte masaj si 10 sedinte impachetari la cald, super, elimini si din sunculitele asezate exact unde e mai putin indicat, elimini toxine, reduci vizibil nenoroita de celulita, te tonifici, vara mai fac si vacuum sau electrostimulare pentru tonifiere, ca sa pot sta relaxata la plaja...:-)) si chair sunt multumita de investitii...