Cum il fac sa slabeasca?

by: moderator
cum as putea sa-mi conving iubitul ca e cazul sa slabeasca..dar fara sa-l jignesc? e f sensibil, il iubesc si asa grasun dar...i-ar fi mai bine cu o cura de slabire..
 

carmen2009

carmen2009

depinde cat de grasun este :)

10 Apr 2012, 22:21

abordarea problemei cred ca depinde foarte mult de cate kg are in plus. daca are doar cateva, atunci poate e bine sa te obisnuesti cu ideea.

daca are destul de multe kg in plus, dar nu cat sa-i afecteze sanatatea (si nu e in continua crestere), problema fiind mai mult de ordin estetic incearca sa-i sugerezi cumva finut ca tb sa faca ceva. eventual apuca-te tu de sport si incearca sa-l "corupi” si pe el. dupa ce va intalniti cu un prieten comun spune-i cand sunteti doar voi ca X arata foarte bine, a mai slabit cateva kg, etc

daca problema este serioasa si este deja intr-unul din stadiile obezitatii, poate e cazul sa se indrepte spre una dintre variantele chirurgicale. Dintre acestea inelul gastric ar fi cea mai putin invaziva. Daca e cazul, vi-l recomand pe dr Catalin Copaescu de la Delta Hospital (tatal mei a slabit cu ajutorul lui mai mult de 40 de kg. am povestit intr-o alta postare)