Cum putem avea o dieta sanatoasa cu un job full-time?

by: verenadoll
Diete, regimuri exista peste tot de toate felurile, iar eu din proprie experienta pot spune urmatoarele: daca am concediu ma tin de el cu dinti, dar cand ma intorc la job se schimba situatia.
Mie mi se pare ca problema cea mare este lipsa de timp si de organizare, fiindca la job esti mereu in priza si uiti sa mananci si cand te roade stomacul dai navala in tot felul de prostioare.
Ce e de facut in acest caz. Ce mancam ca sa ne tina si de foame, sa slabim si sa nu mai cadem prada "ispitelor"?
 

alexandraandreeaa

alexandraandreeaa

Sunteti multumite de corpul vostru?

04 Iul 2011, 15:19

Uita de dietele restrictive! Slabeste RAPID si durabil! http://www.slabut.ro/ iti vine in ajutor si iti ofera cele mai EFICIENTE metode de slabit, fara sacrificii, fara riscuri pentru sanatatea dvs. O gama larga de capsule, comprimate, pastile, ceaiuri, creme anticelulitice iti REDAU SILUETA PERFECTA si FORMELE ATRAGATOARE!
http://www.slabut.ro/ contact@slabut.ro

japonialove

japonialove

chiar e nevoie

10 Mai 2011, 12:09

sa cumperi toate cartile care apar la ziare? cele mai bune sfaturi le primesti de la medici si pe baza unor analize complete iti poti face o alimnetatie care sa iti asigure necesarul de vitamine

ramonagh

ramonagh

Sanatate-alimentatie

09 Mai 2011, 12:51

Pe data de 12 mai 2011 va aparea prima carte a doctorului Menci cu Gazeta Sporturilor. El va vobi despre adevarul in alimentatia ramanilor, ce aliente consideram noia fi sanatoase si la ce obiceiuri alimentare nesanatoase ar trebui sa renuntam. Suna interesant, abia astept sa citesc toate cartile care vor parea cu Gazeta Sporturilor. Ce ziceti?

verenadoll

verenadoll

ora fixa

09 Mai 2011, 01:24

Stiu ca este esential cumva sa mananci la ora fixa, mi-am pus si reminder pana intr-o zi cand a sunat in timpul unei sedinte super importante. A fost putin penibil, ce sa zic...:)) si de atunci am scos-o.
Incerc sa mananc alimente bogate in fibre alimentare, precum inulina. Dar nu reusesc mereu sa ma tin de treaba. :(

tashulina

tashulina

iti pui

03 Mai 2011, 13:27

pur si simplu reminder pe telefon, te opresti din orice faceai si servesti masa. Este singura solutie sa tii un regim sanatos.