Dieta Cambridge Weight Management Plan?

by: oanakin
Buna fetelor!

Am inceput acum 2 saptamani sa urmez planul celor de la http://www.cambridge-control-greutate.ro/ . Am slabit deja 6,5 kg si ma simt super. Eram curioasa daca a mai incercat cineva dieta si ce efecte sunt pe termen lung. Pentru moment pot zice ca e cea mai eficienta cura pe care am urmat-o in ani de zile (si am incercat destule, credeti-ma). Se pare ca in Europa de Vest planul asta e foarte popular, iar la noi a aparut cam acum un an si au niste povesti de succes tare interesante.
Cum vi se pare si ce ati auzit despre ea?

Oana.
 

roxxroxy

roxxroxy

Dieta

23 Aug 2012, 22:59

Dar daca planul este gresit? Mai bine mergi la nutritionist sa-ti spuna el ce ai de facut ca sa slabesti cum trebuie. Eu iau acum ceva, de fapt sunt deja in pauza, dar iau ce mi-a recomandat el pentru ca el stie mai bine ce mi se potriveste.

cold_as_ice

cold_as_ice

dieta

16 Aug 2012, 13:21

se pare ca sunt in urma cu dietele, nu am auzit nici de asta, poate unde nici nu am fost nevoita sa tin vreo dieta:)

cornelcornelia

cornelcornelia

lasa vrajeala , nu mai fa reclama de 2 lei

28 Mai 2011, 15:49

bai oana, dar de cand slabesti tu, s-a saturat toata lumea ma! pe toate site-urile, pe unde apuci, spui oamenilor ca slabesti, dar data e diferita! parca si anul trecut nene slabeai! ce-ai facut intre timp, tot o iei de la capat cu slabitul sau te straduiesti sa le faci reclama celor care vand produsele cambridge aici?? esti de compatimit nene! tu crezi ca oamenii care citesc ce scrii tu nu isi dau seama ca incerci sa le faci doar reclama astora? ce vand ei sunt doar niste mascari ca atatea altele care sunt pe piata noastra si pe intreaga planeta! dar lumea tot grasa e si toti cei care slabesc slabesc doar cu o vointa extraordinara, fara sa va cumpere voua mascarile astea

semika

semika

eu una

07 Apr 2011, 14:15

nu am nevoie sa tin o dieta insa am o prietena care urmeaza aceasta dieta si este foarte multumita de ea, a slabit vizibil si vrea sa continue.