doar pt cei care vor sa slabeasca repede garantat

by: zxzxzx
Multumesc ele.ro in sfarsit am slabit si nu imi mai este frica ca o sa ma mai ingras vreodata.Un forum foarte constructiv si de adevarat folos. Multumesc!
Ma numesc Muntean Marius, sunt din Galati si citesc forul de ceva timp(de cand m am ingrasat). Cu noul meu loc de munca nu am mai avut timp de sport si am trecut de 100kg:( Se ferea lumea de mine sa nu cad pe ei...In fine M am umflat ca un balon Eram cu moralul al pamant si toate mi mergeau din ce in ce mai prost.
Noroc cu acest forum si cu recomandarea unui membru in ceea ce priveste regimul francezului M. Montignac Am cautat mai multe despre el si am gasit 86 pagini de informatii cu care nu puteti sa dati gres in lupta cu kilogramele. www.montignac.com in limba engleza si mai accesibil pentru noi romanii:
www.slabeste-repede.eu
Nu uitati sa postati pe forum sa vedem daca si la voi a dat rezultate Prietenii mei deja au inceput sa dea jos Kg
 

alexandra25d

alexandra25d

vreau si eu

03 Sep 2007, 22:56

Am auzit si eu de acest regim dar cred ca o sa tin o perioada dieta daneza si mai vedem apoi. Cred ca slabesti mai repede cu dieta daneza.

neghinita

neghinita

ma simt bine si am energie

02 Sep 2007, 01:31

ma simt bine si am energie

Eu folosesc suplimenti nutritivi pentru controlul greutatii si ma simt foarte bine, am energie sa ma trezesc usor dimineata. Ba chiar mai ajut si pe prieteni sa piarda in greutate sau sa se ingrase. Daca esti interesata trimite-mi un mail la neghinita_@yahoo.com

carmella

carmella

Dar exercitii?

24 Aug 2007, 04:28

Stiu metoda, am vazut ca rezultate foarte bune, dar eu cred ca e foarte important sa faci si multe exercitii fizice. Eu, de exemplu, folosesc Power-plate. Care are avantajul ca e o metoda mai putin solicitanta, dureaza mai putin antrenamentele (10 min) si, daca nu esti obisnuit cu miscarea, te iau chiar mai usor si poate face fata oricine.

simona_const2005

simona_const2005

pentru eddina

16 Aug 2007, 13:52

montignac este unul dintre cele mai multe regimuri.

poti afla mai multe despre el aici:

http://gastronomie.ele.ro/Dieta_Montignac_principii_de_baza_--a36.html

eddina

eddina

cum ai reusit totusi?

26 Iul 2007, 00:31

Daca citesti mesajul asta te rog sa iei legatura cu mine.nu pot sa zic ca sunt grasa dar am cateva kg in plus cam 10 kg in plus am.si as vrea si eu sa slabesc.eu am incercat cu ceaiuri dar nik.nush ce sa mai fac sa dau jos.astept raspuns