electrostimulare, impachetari sa incerc sau...

by: nem
Am gasit o oferta foarte buna pe net si sunt tentata sa incerc un astfel de abonament. Ma incanta ideea ca au si vacuum, un aparat care functioneaza pe baza de aspiratie, procedeu care duce la un masaj profund si sistematic, distugand celulita.
 

miri-iuli

miri-iuli

nem imi pare rau ca nu te-am crezut

18 Mar 2006, 19:48

fata, chiar imi pare rau ca nu ma-m dus imediat la bodyland.am cautat alte saloane sa vad ce conditii si preturi au,si pana la urma m-am dus tot la bodyland.dar nu am mai prins oferta cu 50%, dar si asa astea de la badyland sunt peste multe centre de infrumusetare din bucuresti.eu am cautat toata saptamana in 7 saloane si nu mi-a placut nimic.

nem

nem

raspuns

12 Mar 2006, 20:35

Aparatele care se gasesc intr-un astfel de centru sunt pentru a trata celulita, vergeturile, inestetismele....Cel mai important...obtii o reducere vizibila a centimetrilor din jurul taliei, a soldurilor, a burtii....Tratamentul asociat cu o dieta usoara are rezultate si la capitolul kilograme.Cam asta e ideea pe care am prins-o si eu.Poti intra pe site-ul pe care l-am scris mai sus...www.bodyland.ro si citesti acolo toate detaliile.

pinky

pinky

hm

12 Mar 2006, 17:50

am si eu o intrebare... care-i faza cu saloanele astea? ce se intampla de fapt? la ce folosesc?

nem

nem

pt miri-iuli

12 Mar 2006, 14:08

am uitat sa-ti spun...salonul este pe Mosilor, langa Banc Post...

miri-iuli

miri-iuli

felicitari nem pt. curaj

12 Mar 2006, 11:59

buna,spune-mi te rog daca mai sunt abonamente cu 50% ??? ar fi exceptional sa prind sa prind si eu. stii in ce zona e? sa-u poate au site?

nem

nem

m-am hotarat

11 Mar 2006, 17:34

Nu va mai inghesuiti sa-mi raspundeti :), mi-am facut deja rezervare acolo pentru ca au o oferta cu 50% reducere pentru primele 10 abonamente si mi-a fost frica sa nu ratez.
Si cel mai bine ma conving pe pielea mea daca merita sau nu. Mult noroc va doresc tuturor in lupta contra celulitei