Eu am slabit cu DuoSlim
by: mary_pop Buna! Nimeni nu cred ca e mai obsedata de cure si regimuri ca mine. Am incercat tot felul de modalitati, sport, cura, dieta, regim, pastile. Dar, mereu dupa fiecare egim puneam inapoi, si nu mancam exagerat, fast food sau dupa ora 6. Puneam 5 kg inapoi in 2 luni cam asa. Am luat DuoSlim timp de 2 luni si amk slabit 10 kg. Acum, dupa o luna de la terminarea curei, nu am un gram in plus. Este un produs natural ce il recomand cu drag. Daca la mine a mers, merge si la voi!duoslim
Dragele mele exista vreuna dintre voi care stie daca pot luar pastilele astea daca am probleme cu tensiunea?
Hmmm
Auziti, dar ce cauta lactobacilii aia in compozitie? Ce rol au mai exact?
duoslim
Am gasit pe multe forumuri numai pareri de bine despre acest produs.....oare chiar este bun sau e doar reclama mascata?
as dori sa aflu pareri ale oamenilor care chiar l-au incercat. multumesc
vreau sa slabesc
Buna!De 3 saptamani iau fibrobar si l-carnitin de la redis dar nu am vazut nicio schimbare.Am renuntat sa mai mananc seara si sa consum fastfood.Am 1.72 si 69 kg.Imi doresc mult sa ajung la 60 kg.Pare interesant duo slim dar ma cam tem.Chiar functioneaza?
Buna din nou
Am cam prelungit pauza asta, dar din fericire nu m-am mai ingrasat. Mi-am fixat 53 de kg pana in decembrie, acum am 59. Cine ma sustine?
Bravo!
Mie imi e cam teama, fac astia hainele prea mici...
Nu nu
Am slabit draga mea, M-ul imi este perfect.
Plus de asta, le poti face retur, nu a fost cazul la mine!
SLABESTE SUPER RAPID
DOAR NOI ITI REDAM SILUETA PERFECTA, FORMELE ATRAGATOARE SI TONUSUL DE ZILE MARI!
http://www.slabut.ro/ iti vine in ajutor si iti ofera cele mai EFICIENTE metode de slabit, fara sacrificii, fara riscuri pentru sanatatea dvs! O gama larga de capsule, comprimate, pastile, ceaiuri si creme anticelulitice sunt o adevarata sursa de slabire si revigorare! Uita de dietele restrictive! Slabeste RAPID si durabil!
http://www.slabut.ro/ contact@slabut.ro
:)
Ma refer sa nu-ti vina
For mary
Nu am avut niciodata probleme cu shoppingul online. La ce te referi?
Rody
Online?
Nu iti este teama?
Ha
Am slabit 7 kg in cura cu duoslim, iar de 3 zile fac shopping online, sunt reduceri. Mai bine de atat nici ca se putea :))
Cum slabim
Hey, stiu o colega de serviciu care povestea de acest supliment, Re-Code. De curozitate am intrat si eu pe site-uri sa ma documentez. Vreau saptamana viitoare sa-l cumpar. Se gaseste pe re-code.ro sau giftlist.ro sau din farmaciile Dona, Catena, Plafar.
SUPLIMENT alimenta
Am citit despre ce ai scris si recomandat. Sunt de bun augur informatiile si rezultatele par bune.
Eu am slabit 5 kilograme in 2 luni de zile cu Formula Re-code, care se administreazÄ Ã®n doze de 25ml care se dilueazÄ Ã®n cel puÅ£in un litru de apÄ ce urmeazÄ a se consuma pe parcursul unei singure zile. Pentru a obÅ£ine un maxim de efect din aportul de izoflavonoizi, nu este suficientÄ o perioadÄ scurtÄ de administrare, de aceea se recomandÄ aportul neîntrerupt de Re-code® pe o perioadÄ de cel puÅ£in 2 luni â 3 luni. Mai multe informatii gasiti pe site-ul Zuccari.
Sport am facut atat cat plimbam cainele, iar ceea ce priveste alimentatia, pot sa spun ca am papat cumpatat.
Iuhuuu
Rody, da-ne vesti!
efecte vizibile Cellulight
eu am folosit si crema si CELLULIGHT. Este foarte bun. Aplici si masezi de 2 ori pe zi pe zonele afectate. Dupa aprox o luna si 2 tuburi de celuless, se vad efecte vizibile. In plus, pielea e mai catifelata....si app.are un pret accesibil..16 ron.
Slimero capsule de slabit
Cele mai bune pastile de slabit!100% naturale,arde grasimile si iti taie pofta de mancare!Rezultate extraordinare!!
http://slimero.blogspot.com/
Mary
Mary, am slabit deja 3 kg si a trecut doar o saptamana de cura...nu ma asteptam sa mearga asa de bine. Sper sa nu ma ingras dupa ce termin cura!
Succes!
Te asteptam cu rezultate pozitive, sau ma rog...cu - in fata :)
Start
De maine incept si eu tratamentul cu acest produs. Am de slabit am 7 kg!!! Reviiiiiiiiiiin
Parere
Am terminat o cura, acum sunt in pauza. Personal sunt foarte multumita si il recomand persoanelor care vor sa slabeasca. Am slabit 8 kg, sunt total schimbata si acest lucru se simte si in reusitele mele. Dupa pauza o sa ma apuc din nou! Am incredere ca o sa slabesc si de data aceasta!
CELE MAI BUNE OFERTE
REDOBANDESTE POFTA DE VIATA SI INCREDEREA IN TINE http://www.slabut.ro/ te ajuta sa slabesti in timp record, fara efecte secundare, asigurandu-ti vitaminele si mineralele necesare. Slabeste pana la 12 kg pe luna cu cele mai revolutionare produse naturale!
Nu mai luati REDUCTIL
Am o prietena care a stat in spital din cauza acelor pastile REDUCTIL. Ar trebui sa deschidem alt topic sa informam lumea!
Doar de la reductil
Cand am luat reductil am avut problema asta.
Si greseala mea atunci a fost ca dupa ce am terminat o cutie mi-am luat tensiunea si din pacate nu am vazut din timp ca ma afecteaza. Acesta este motivul pentru care imi iau aproape zilnic tensiunea acum cat sunt la dieta cu duoslim, dar asa cum am mai spus, nu sunt probleme :)
Pareri
Si eu am incercat reductil acum 3 ani si un an de zile m-am chinuit sa-mi reglez tensiunea la loc. Ajunsesem la 25 de ani sa am tensiune 15 cu 8 mai tot timpul.
In cura asta cu duoslim in iau in fiecare zi tensiunea pentru ca ma tem, dar vad ca pana acum totul este ok. Maine ternmin a doua sapatamana cu duoslim! Succes la slabit!
Unele
Unele pastile chiar iti fac rau, din cate am incercat eu superslim si reductil au fost cele mai nasoale!!! Nu le recomand nici macar dusmanilor!!!
Cu duoslim m-am simtit foarte bine, nici macar dureri de cap nu am avut!
hmm
pastilele astea au efecte in termen lung. ataca extrem de puternic muschiul inimii, uneori ramane iremediabil slabit...
Impresii duoslim
Pana la urma mi-am comandat si eu doua cutii de duoslim si am trecut deja de prima saptamana de dieta. Incerc sa respect cu sfintenie sfaturile recomandate de ei si trebuie sa recunosc ca nu e foarte greu. Sunt multe legume de care uitasem,iar acum imi incanta mesele :)
Nu mai am pofta de mancare,dar incerc sa iau 3 mese pe zi, iar inainte de mese beau un pahar cu apa. Nu credeam ca este asa de bun, sincer aveam retineri. Sincer nu stiu ce a fost in capul meu cand am luat doua cutii, dar acum nu imi pare rau!
Raspuns bb_ani
Am inteles ca este fabricat in Romania de catre laboratoarele medica!
Duoslim
Cristina din cate stiu eu pastilele astea sunt facute din plante si nu are trebuii sa iti faca rau.Cred ca cel mai bine ar fi sa le arati medicului in acest fel o sa fii sigura daca le poti lua sau nu.