eu am vazut rezultatul

by: cristina2003
am auzit ca super slim sunt pastile bune eu am vazut c ochii mei cum au slabit aumit persoane sefele mele au luat si au slabit foart mult si nu au patit nimic.am inceput sa iau si eu dar eu si sper sa slabesc.si sa stiti ca le gasiti la plafar eu de la plafar leam luat.va pup aveti grija de voi si nu cred k vom intra in coma cum zic alti k altfel nu se vindeau la plafar?nu?
 

wonderland

wonderland

pastile

10 Sep 2012, 16:26

nu recomand, oricine m-ar intreba, as recomanda slabirea prin sport si alimentatie sanatoasa

lesea

lesea

ajutor...nu mai stiu ce sa fac

12 Apr 2009, 20:20

Am 18 ani, 1,56 si 56kg. Nu stiu ce sa mai fac.Am nevoie de un sfat.Cum sa slabesc??Sint gata sa fac orice, aproape orice. Doar ca am nevoie de o dieta sanatoasa, dar care sa aiba un efect vizibil si...ar fi bine rapid.Dar daca nu este rabit...ma mulzumesc si cu unul indelungat,dar cu folos.Va multumesc anticipat.

oli-via

oli-via

buna

11 Apr 2009, 19:35

si eu sunt fosta consumatoare de super slim,am slabit 13 kg cu ele singura nemultumire este ca mi-au scazut fff mult sani si am putina piele pe burtica lasata.asta s-ar rezolva cu putin sport si masaj!....nu sunt nici pro dar nici contra lor,doar va sugerez sa aveti grija de unde vi le achizitionati si daca sunteti bolnavi sau aveti probleme de alta natura....bafta.