eu vreau sa ma ingras dar nu pot!!!!!!!!!!!

by: suparica
sunt prea slaba asa am fost de cand ma stiu. 42kg. am cosumase din timpul liceului care imi vin la fel desi a trecut mult de atunci si am si doua nasteri. bineinteles ca mi-am facut zeci de analize dar se pare ca nu e din cauza unei boli. ce sa fac sa ma ingras? mentionez ca iau periodic vitamine diversificate si alimentatia mea e una destul de buna.
 

nuigreu

nuigreu

Natura este prima solutie pentru noi toti...

31 Mar 2008, 23:21

....

nuigreu

nuigreu

functioneaza...

31 Mar 2008, 23:17

sunt citeva lucruri care duc la asemenea dificultati, dereglarea metabolizmului, stresul, depresia, dereglare hormonala ..., daca va intereseaza as putea sa va spun solutia pe care o cunosc, detalii la email: flpemd@gmail.com

dana_lady2001

dana_lady2001

scuze

29 Mar 2008, 16:50

Imi cer scuze fata de tine si de cine citeste pentru ca am facut ,din graba de a raspunde,unele greseli.

dana_lady2001

dana_lady2001

urmare la sms-ul anterior

29 Mar 2008, 16:49

Merg foarte mult pe os in fiecare zi,imi si place, imi face si foarte bine.Deci,ar trebui totusi sa mai ieicateva kg in plus,macar pana la 50 dar nu mai mult. Femeile grase nu imi plac.Saunt dizgratioase!Sa ai noroc sa ti se implineasca visul!

dana_lady2001

dana_lady2001

Daca te simti bine, ramai asa.

29 Mar 2008, 16:31

Buna!Inteleg foarte bine ceea ce vrei;nu prea aratam bine la 42 sau chiar 50 kg cate am eu.Am avut 64 kg, la inaltimea mea de 1,57 m aratam cam durdulina dar din cauza unor probleme personale, in 2 luni am dat jos 14 kg.Nu ti-as dori asta pentru ca a fost groaznic.Din cauza supararilor m-am razbunat pe mancare,mancam,vomam,muncam,vomam.Simteam ca sint un sac fara fund,cum se spune. Am tras linie,singura pentru ca mi_am dat seama la timp, de consecinte.M-am autocontrolat.mi-am impus o anume conduita.Asta a fost acum 5 ani. De atunci sunt tot asa.De ce?
Pofta mea de mancare e enorma.As manca la orice ora din zi si din noapte,mai ales cand dau cu nasul de miros de mancare,sunt f pofticioasa.Dar dorinta de a ramane cu o oarecare silueta,m-a facut sa-mi formez o "dieta" personalizata.Mananc orice,in cursul zilei pana la ora 18,19 dar un fac abuz.Paine putina,depinde de mancarea respectiva.Cartofii,fara paine...etc.Apa, e la loc de cinste.Fructe chiar si prajituri de la cofetarie, dar cu limita,salatele de cruditati si cand nu am timp sa le dichisesc,rod un morcov,telina,sfecla rosie,ce am prin casa.Citesc tot ce imi cade in manca despre produse naturiste si tot ce este despre natura.