Ai cerut vreodata marire de salariu?

by: raluk
Ai cerut pana acum vreodata o marire de salariu? Ai obtinut ce ai vrut? Cum ai procedat?
 

eva31

eva31

Oricum nu-ti da nimeni.

13 Apr 2011, 02:17

Crede-ma, romanii sunt atat de egoisti si de lacomi si ar munci un om atat de mult, doar ca sa se imbogateasca ei, incat a inceput sa imi si fie sila de poporul roman.

Am primit

11 Aug 2009, 12:40

Si eu am cerut marire de salar.Am dat un examen pentru asta.L-am primit cu 20% marit,dar,ghinion...colegele mele dupa o luna au primit marirea fara sa ceara sau fara sa de-a un examen cum a fost cerut la mine.Ghinion!!

mino

mino

Salut

23 Mar 2007, 10:44

Am cerut si eu o data o marire de salar pe bunadreptate (care a fost acordata bineanteles)dar am avut surpriza ca acea marire sa fie doar in luna solicitata. Ei mai vreti marire de salar?

raluk

raluk

Asta ar fi o problema

07 Feb 2007, 11:14

Incearca atunci sa stabilesti regulile jocului cu acest sef:
- care sunt asteptarile lui pentru a iti acorda acea marire de salariu?
- faceti un pact ca tu sa le respecti si el sa iti acorde marirea de salariu. Oricand simte ca tu nu le respecti, iti spune si fie pleci tu, fie iti scade salariul

pisi

pisi

Ca bine zici, Ella

05 Feb 2007, 17:07

m-ar interesa si pe mine acelasi lucru.

mi_re_la18

mi_re_la18

nu e usor

05 Feb 2007, 14:14

Degeaba esti suparata si pleci frustrata daca nu ceri ceea ce ti se cuvine(trebuie sa si ti se cuvina);
cei din jur nu se vor grabi sa iti sara in ajutor sa te intrebe de ce esti bosumflata ,cu atat mai putin seful,asa ca cel mai bine este sa ai o discutie cu el ,dupa ce in prealabil i-ai so dovedit ca meriti asta.

mini

mini

Nu

04 Feb 2007, 23:38

Eu intotdeauna pana acum am considerat ca trebuie sa mi se acorde. Prin urmare nu o data am plecat suparata si frustrata ca nimeni nu si-a dat seama ce mult merit eu respectiva marire. Acum lucrez ca HR Manager si acum chiar realizez ca nimeni nu iti acorda aceasta marire daca nu o ceri. :) Aviz amatorilor!