Atitudine in functie de bani
by: monita Atitudinea la serviciu poate fi conditionata de motivatia financiara? Adica, daca esti super bine platit, taci tot timpul din gura si ai o atitudine cat se poate de umila doar pt ca esti platit bine?depinde de fiecare in parte...
eu sunt genul de persoana care spune lucrurilor pe nume...tocmai pt faptul k relatziile de colegialitate,sau sef-angajat,le percep mai intai,k relatzii intre oameni...asta i-am explicat de la inceput sefului meu,k inainte de a fi angajata,sunt om,si el,la randul lui,inainte de a fi sef,este om...probabil din cauza conceptziei mele,imi este usor sa vorbesc,fara teama,de ceea ce ma deranjeaza,sau ma defavorizeaza...si,in nici un caz,nu ´´as inchide ochii´´si as trece cu vederea anumite lucruri,doar pt k sunt motivata financiar
asa este..
...din pacate cunosc destul de multe persoane care ''inchid ochii'' si pleaca capul la locul de munca daca sunt motivati financiar.Nu mi se pare normal sa-ti calci peste demnitate,personalitate, doar de dragul banilor dar...e optiunea fiecaruia sa faca cum doreste.
lol
eu accept destule atat timp cat sunt platit. adica accept amanand pana nu mai sunt platit atat de bine. dup-aia e mai naspa...