Atlassib

by: leila_111
Imi puteti recomanda o firma serioasa de curierat Italia-Romania? Am avut o experienta incredibila cu firma Atlassib. Am asteptat un colet 2 saptamani, dupa care, m-am enervat si am "intervenit" intr-un mod hilar, adica: am procurat numarul de telefon al cuiva de la departamentul "colete avariate!!!", Sibiu si m-am dat drept angajata a filialei lor de la Brasov care, cauta un colet pentru niste clienti-prieteni. Intr-un final, l-am gasit, cu lipsa 5 kg si jucarii rupte prin el (au cautat bani sau aur!) si mi s-a replicat: "noroc ca va sunt prieteni, ca nu-l mai gaseau! dar asa intre colegi...!" Mi-ar placea sa stiu daca am avut eu "ghinion" sau se practica?
 

panterootza

panterootza

lool...Leila_111...

14 Mar 2008, 17:15

crede-ma k ceea ce ai patzit u nu e nimic in comparatzie cu ce i s-a inamplat unui amic de al meu...plecase din Galati cu o firma destul de renumita(nu as vrea sa dau nume...),tzara de destinatzie fiind Spania...cum autocarul era dotat cu remorca pt depozitarea bagajelor,se pare k,soferii au uitat ca trebuie si inchisa...asa se face k mai bine de un sfert dintre calatori au ajuns la destinatzie doar cu ce aveau pe ei si prin buzunare...

leila_111

leila_111

:)

11 Ian 2008, 23:13

DHL stiu ca practica niste preturi mai ridicate, dar macar iti fac asigurare pe tot continutul coletului!am sa incerc si la TNT sa vad daca merg pe Italia! Multumesc frumos!