ce scoala alegem?

by: cre
De ceva timp ma framanta o mare problema. Din toamna trebuie sa incepem calsa I; deja se fac inscrieri insa eu nu ma pot hotara la ce scoala sa-mi inscriu copilul.
Ma intereseaza o scoala cu seminternat, din sectorul 4 (de preferinta). Voi ce ma sfatuiti? Poate sa-mi dea cineva detalii despre scoala generala nr 113? Astept cu nerabdare parerea voastra.
 

semiinternat

31 Mar 2006, 09:42

stie cineva daca exista asa ceva si in Iasi? mULTUMESC

papadie

papadie

ce scoala alegem?

30 Mar 2006, 15:26

Referitor la postarea lui Ruxi, e foarte frumos ce spui tu, il iei de la scoala la 11-12, se odihneste, mananca, etc, etc.....
Dar cati dintre noi pot face asta? Cine termina serviciul la ora 12,00? Eu personal lucrez zilnic pana la 18,00-19,00.Deci... mi se pare potrivita o scoala cu semiinternat sau un program de after-school, unde copilul meu sa fie in siguranta, sa manance, sa doarma, sa-si faca lectiile, sa fie inconjurat de copii de o varsta cu el,etc., decat alte variante...

Deci daca nu gasesti o scoala cu semiinternat, poti sa-l inscrii la un program de after-school (sunt multe pe piata) care iti iau copilul de la scoala si ii ocupa timpul in mod productiv pana la ora 18,00 -19,00.

Mult succes,

ruxxy

ruxxy

am colege nemultumite de seminternat!

25 Feb 2006, 18:57

nu sunt de acord cu scoliile cu seminternat,am o colega care si-a inscris anul trecut fetita la o scoala de acest gen si era obositor pentru copil,sa se trezeasca la 7 sa se duca la scoala si sa se intoarca pe la 16 obosit...e prea mult chiar daca face temele acolo dar e mai bine sa iti iei copilul cand termina orele (11 sau 12)sa mergeti acasa sa manance si sa se odihneasca un pik dupa care poate sa isi faca temele impreuna cu unul din parinti ...la scoala gen 113 am invatat eu(buna scoala)dar iti recomand scoala 188 mult mai buna desi fara seminternat!