cercetare

by: crispsi
Buna ziua tuturor! Ma numesc Cristina, sunt studenta la psihologie in Timisoara si fac o cercetare pe tema avortului. Pentru aceasta am intocmit un chestionar care se poate completa si in format electronic si am nevoie de putin ajutor, daca aveti buna vointa. M-as bucura in mod special de colaborarea femeilor casatorite care au trait experianta unui avort provocat (sau a mai multora). Daca doreste careva dintre dv. sa ia parte la aceasta cercetare, ma poate contacta pe adresa de mail (hristm@yahoo.com) si ii trimit chestionarul in format electronic. Chestionarul este anonim, iar pentru cele interesate, pot oferi la sfarsit un rezumat asupra concluziilor cercetarii. Va multumesc mult!
 

crispsi

crispsi

cercetare

01 Mai 2006, 23:14

Cred ca am scris gresit link-ul (am pus un "." dupa html la final si da eroare). Link-ul corect este http://www.seo-for-you.com/chestionar.html

crispsi

crispsi

cercetare

01 Mai 2006, 21:29

Pentru a fi mai usoara completarea chestionarului, am realizat o varianta a acestuia care se poate completa si on-line, accesand adresa http://www.seo-for-you.com/chestionar.html. M-as bucura in continuare de colaborarea dv. Multumesc.