Chiar exista ambulanta??

by: andreeame
In ultimul timp am patit si am auzit si de altii, ca ambulanta nu ia in serios pacientii care apeleaza la medic. Adica vine extrem de greu si nu prea te trateaza corespunzator.
Voi ati avut problema asta? De ce nu reclamam undeva? Poate daca primesc niste amenzi usturatoare se vor gandi mai bine cand primesc un apel urgent!
 

saga

saga

Chiar exista ambulanta??

07 Feb 2007, 11:20

din pacate an romania ,omulsimplu nu e luat an serios,acum 3 saptamani sotul a chemat salvarea si acestia au venit si stateau an fata blocului asteptand ca sotul sa ma duca la salvare,dupa ce a amenintat si s-a certat pret de 10 min. au urcat ei{stau la etj.8 } si mau dus cu targa la salvare{eu find lesinata }

daneza21

daneza21

Platim degeaba asigurarile medicale...

30 Ian 2007, 16:25

Eu am avut o altercatie cu ei...intr-o seara sotul meu avea frisoane foarte puternice ,tremura continu si nu stiam de la ce. I-am facut un ceai fierbinte si tot nu se putea incalzea .In cele din urma am apelat la ambulanta ...mare prostie am facut .A trebuit sa astept 7 ore dupa ei..pur si simplu sunt neseriosi si nesimtiti....Rusine ...platim degeaba o gramada de bani pentru asigurarea de sanatate.Noi ne-am hotarat sa facem o asigurare de sanatate la o firma renumita.