cred ca am nevoie de o slujba noua

by: miuli
Colegele mele mi-au mancat sufletul!!! Sunt verisoare si rude ale conducerii firmei (caci mediul privat e la fel de imbacsit de nepotisme ca si cel public), fapt care ma impiedica sa le cobor de pe piedestalul pe care s-au instalat cu atata usurinta.
Ce ma exaspereaza este ca una dintre ele este fix ceea ce se numeste "coleg toxic". Mi-ar trebui cateva ore bune sa-i descriu caracterul mizerabil. Iar cealalta ii tine isonul, mergand pana la a vorbi de rau pe cineva chiar cand acela le poate auzi.
Cum ma pot apara decat cu pretul slujbei si cum in momentul de fata nu imi pot permite o perioada fara venit, sunt nevoita sa inchid ochii si sa inghit in sec. Dar cu fiecare zi imi vine tot mai greu si, in plus, am inceput sa-mi neglijez sarcinile. Situatia asta ma afecteaza prea mult!
 

miuli

miuli

sunt optimista

20 Apr 2012, 09:59

sigur ca si aici colegii mei sunt rude, prieteni vechi, samd. dar asta cred ca e o situatie des intalnita oriunde in lume. insa de data asta lucrez cu oameni educati, care nu barfesc imediat ce o persoana inchide usa in urma ei, nu fac glume proaste si nu sunt bisericute. in plus, am o activitate cu totul noua intr-un domeniu despre care habar nu am - o oportunitate pentru mine si pentru viitorul meu profesional.
colegii mei sunt putin reticenti la schimbare si o sa dureze ceva vreme pana le voi castiga increderea. dar sunt optimista.
sper sa avem cu totii un viitor cat mai frumos :)

wonderland

wonderland

poate revii cu detalii

19 Apr 2012, 14:16

despre noul tau loc de munca, sa ne spui cum te simti in noul mediu si cum te simti in preajma colegilor noi:)

miuli

miuli

iata ca timpul a trecut

19 Apr 2012, 12:54

si, intr-un final, am ales sa parasesc slujba care imi placea. In timpul asta am revenit cautand raspunsurile voastre. Sper ca am luat decizia corecta.

semika

semika

daca nu poti trece

07 Iul 2011, 13:56

cu vederea toate aceste lucruri, nu vei reusi niciodata sa te obisnuiesti, indiferent unde vei lucra; gandeste-te ca peste tot este asa

eva31

eva31

Depune-ti CV-uri online.

02 Apr 2011, 00:01

PAi simplu. Cat esti angajata aici, depune-ti CV-urile la alte firme. Dar daca mediul e asa cum il descrii tu, nu vad de ce ai mai sta acolo. Doar nu iti ridica nimeni statuie si nu te ``canonizeaza `` nimeni pentru ca suporti mizeriile alea. Stiu cum este, si eu vreau sa ma mut de la firma la care lucrez eu la o firma buna. Dar pana atunci, nici nu mai trec pe acolo pentru ca nici salariul pe luna februarie nu mi l-am primit.

lilly_buterfly

lilly_buterfly

Pune si tu

12 Iul 2010, 09:32

in balanta avantajele si dezavantajele. Daca poti gasi ceva mai bun, pleaca. Daca nu, ramai insa nu mai pune la suflet toate mizeriile, ca nu vei rezolva nimic.

alexandras

alexandras

..

08 Iul 2010, 15:12

sa-ti*

alexandras

alexandras

..

08 Iul 2010, 15:12

da, cam asta se intampla la serviciu, cu sau fara verisoare, stai calma. oamenii aduna frustrari cand lucreaza intr un loc aiurea, sau alaturi de cineva super enervant zi de zi si la un mom dat explodeaza. daca tii la slujba ta si iti place mult ce faci trebuie sa strangi din dinti, daca nu, atunci nu sta s-ati f.. creierii pentru niste nespalati. nu se merita.