cuvantul unui CEO de Romanica

by: ileana_damian
nu ma pot abtine sa nu va povestesc faza aceasta.
O prietena a mea a fost nevoita sa renunte la locul ei de munca si isi cauta un job nou.
avea cateva oferte, insa in ultimul moment a apraut o noua posibilitate.
s-a prezentat la 3 interviuri la respectiva compania, unul cu HR-ul, celalate 2 cu CEO-ul. la cateva zile este contactata de CEO si i se face oferta concreta. Amica mea cere cateva zile de gandire, iar persoana respectiva i le acorda.
in ziua in care stiam ca trebuie sa revina si sa le accepte oferta (renuntase la alte 2 oferte pt a merge la aceatsa companie) CEO-ul nu mia rapsunde la tel.
o sfatuiesc sa nu inssite, ca o fi omul ocupat. revine in urmatoarea zi cu un tel, din nou nimic, mai trec inca doua zile si ii spun sa isi faca curaj si sa sune la HR. suna amica la HR acesta se da lovit ca nu stia despre oferta facuta etc si promite ca va ruga CEO-ul sa raspunda totusi discutiei.
intr-un final, amica mea este sunata iar CEO-ul ii spune senin ca "am angajat pe altcineva pe postl tau".

asta e Romania, asta e cuvantul unui CEO de Romania.

femeia aia a lasat 2 joburi ca sa le accepte lor oferta si acum, in prag de iarna e .... somera! penibil, maxima rusine!
 

eva31

eva31

Asta e Romania.....

02 Apr 2011, 00:30

Daca e o companie mare, nu inseamna ca e si o companie buna si corecta. Prefer firmele mai mici, dar mai serioase. Desi, sincera sa fiu, din experienta mea de pana acum, indiferent de cat de mare sau cat de mica ar fi firma, CEO dobitori sunt peste tot. Nu stiu ce sa spun. Ori a venit alta cu pile de la vreo cunostinta a acelui CEO ori a venit contracandidata cu o ``oferta`` pentru CEO. Intelegi aluzia?Sa-si caute un loc de munca pentru ea, nu pentru firma.

cristi_iordache

cristi_iordache

....

10 Nov 2010, 16:13

de 2 bani jumate. nu ma mira insa. oamenii de business aparuti peste noapte in roamnia, fara educatie, fara maniere si fara etica sunt la tot pasul.
Pacat!

sper ca amica ta sa isi gaseasca un alt job. Mult noroc!

autumn

autumn

Dar

08 Nov 2010, 09:45

ne lamuriti si pe noi in ce consta oferta concreta de job? ce trebuia sa lucreze?