AJUTOR !

by: ary88
speuneti-mi daca sunt gravida!
mai intai simptomele mele
1)intarzierea menstruatiei 2 3 sapt
2)2 teste pozitive..
3)sanii foarte sensibili si durerosi
4)de la 49.7 kg in 3 sapt am acumultat 52.7
5)urinari dese
6)pofte de muraturi
7)gretzuri si arsuri de stomac
8)febra si calduri pe tot corpul noaptea.in special
9)balonari...
am 21 de ani si vreau sa stiu daca tot ce am mentionat aici este sarcina...si ce sa fac sa nu il pierd recomandati-mi va rog mult!mentionez ca am RH NEGATIV CE FAC!???LA GINECOLOG MAI MULT DE O ECOGRAFIE NU pot face...deoarece multora l-i s-au intamplat avort prin control ginecologic...
MENTIONEZ CA AM O LUNA DACA E ASA
rasp si mie va rog@
 

anisha

anisha

?????

29 Mai 2009, 19:15

inca mai intrebi?! desigur ca esti insarcinata! shi felicitari! insa: adreseaza-te imediat unui medic ginecolog! nu glumi cu chestiile astea pt ca e foarte important sa faci consultatiile la timp shi sa dai analize, numai asa poti fi sigura ca totul e bine shi k sarcina parcurge ok... nu astepta.

tashulina

tashulina

Huh?

23 Mar 2009, 13:31

"LA GINECOLOG MAI MULT DE O ECOGRAFIE NU pot face...deoarece multora l-i s-au intamplat avort prin control ginecologic..."

Tu te auzi ce zici/scrii??

Du-te la medic. Nu ti se va intampla nimic, doctorii nu sunt niste tampiti care maltrateaza femei!

andreea_mandra

andreea_mandra

Cel mai bine

19 Mar 2009, 08:38

este sa te duci totusi la un control. Se fac ecografii abdominale unde iti poate spune exact daca esti sau nu gravida. Dupa simptomele pe care zici ca le ai...cam asa pare..ca esti gravida. Dar ca sa il patrezi trebuie facute analize, sa vezi daca e ok, sa vezi daca esti tu ok, daca nu sunt riscuri, sau daca sunt, care ar fi acelea. Sunt multe lucruri care trebuie lamurite...si nu vei gasi raspunsuri decat la medic. Noi nu putem sa-ti dam decat sfaturi superficiale.