Celule Stem

by: andraeu
Pentru ca nu mai am mult si am sa nasc, am inceput sa caut o banca de celule stem in care sa depozitez celulele bebelusului meu... insa nu este usor cand iti dai seama cate firme sunt in Romania si cat de diferite sunt serviciile lor : tara in care se depoziteaza celulele, numarul de "eprubete" stocate, modalitatile de separare a celulelor, preturile si nu in ultimul rand calitatea intregului proces.

Voi ati ales? Ce banca sau firma de celule?
 

fbsoniapopa95_Popa_Sonia

fbsoniapopa95_Popa_Sonia

Recoltarea de celule stem

09 Nov 2017, 12:01

Noi nu am luat in calcul foarte multe variante, pentru ca am gasit la un targ o banca partenera cu Seracell, cea mai buna banca de recoltare de celule stem din Germania, despre care mai citisem inainte. Baby stem se numeste banca pe care am ales-o si au preturi chiar ok, incep de la 990E si poti sa platesti si in 2, 10, 20 sau 30 de rate daca preferi asa. Dintre bancile din Romania, baby stem mi se pare cea mai de incredere, de asta am si ales-o.

ginie_pp

ginie_pp

celule stem la nastere

11 Oct 2017, 12:14

Si eu tot cu BabyStem am semnat si sunt extrem de incantata. De la proceduri, la amabilitatea personalului, totul este la cele mai inalte standarde. M-am documentat foarte mult si am intrebat pe toata lumea pe care o cunosteam si sunt cu adevarat multimita de BabyStem.

ginie_pp

ginie_pp

celule stem

11 Sep 2017, 13:29

Si mie mi-a luat ceva timp pana sa aleg ce banca de recoltare celule stem sa aleg. Dupa o lunga documentare am descis sa semnez cu BabyStem. Colaboreaz cu Sercell, banca foarte cunoscuta in Germania. Babystem s-au dovedit foarte prompti si m-au convins si prin certificarile pe care le au: acreditarea europeana GMP, cea mai importanta certificare din domeniul prelucrarii si stocarii probelor biologice, dar si acreditarea JACIE. Sunt foarte multumita de ei! Recomand

iri_v

iri_v

celule stem din dintii de lapte

06 Oct 2011, 14:54

cand l-am nascut eu pe Luca inca nu era asa de bine pus la punct sistemul de recoltare a celulelor stem, asa ca nu am recoltat, insa ma gandesc sa recuperez si sa-i recoltez celule stem dintr-un dinte de lapte. am vorbit deja cu medicul de la Imperial Dent.

andraeu

andraeu

Stem

05 Iul 2010, 12:16

Autumn, multumesc pentru sfat dar tu stii ca cei de la Cord Blood sunt prima banca de sange placentar ce contine si celule stem (sau sange din cordonul ombilical ce contine si celule stem) nu de celule stem? Adica nu separa celulele de sange? Am citit si eu pe net ! Boigenis, StemCelexion, StemSure - astea sunt banci de celule stem.

autumn

autumn

Este foarte bine

01 Iul 2010, 09:08

ca ai decis sa recoltezi celule stem. Sunt o sursa foarte importanta de sanatate pentru orice problema medicala pe care ar putea0o avea copilul tau in viitor.

Stiu ca in Cluj exista prima institutie acreditata din Romania sa recolteze celule stem, Cord Blood Center.

Preturile sunt ridicate, asta stii sigur. la ei costa 3270 lei tot serviciul, plus 140 lei taxa anuala de depozitare.