E cineva pasionat de fotografie?

by: addy
E cineva pasionat de fotografie? Mie imi place sa fotografiez aproape orice. Am o adevarata pasiune. Voi aveti albume, teme preferate sau obiecte preferate? Daca da, share with us!

 

dubluveve

dubluveve

instantanee haioase

10 Oct 2006, 16:47

Imi place sa fac instantanee haioase. Urasc "fata de poza"
Am ratat o faza acum ceva vreme ... si de atunci mi-am promis ca o sa car aparatul cu mine :)) Eram la Piata Romana si deodata nu stiu de unde a iesit un card de japonezi. Si cu traversau ei frumos strada ... in cealalta directie trecea si o haita de caini vagabonzi :)) Mi s-a parut bestial, pacat ca nu am avut aparatul cu mine atunci.

pisi

pisi

Atat iubitul meu,cat si eu,

02 Oct 2006, 11:29

amandoi suntem pasionati de fotografiat.
Ne place de obicei sa fotografiem peisaje,flori,insecte ,tot felul de animalute,familia,prietenii,prichindeii prietenilor,situatii amuzante etc. :)
Insa motivul preferat de fotografiat al iubitului meu,am ramas eu,ii place sa ma fotografieze in fel si chip,parca nu se simte bine daca nu ma apar si eu prin pozele realizate de el. :)

vallentina

vallentina

E cineva pasionat de fotografie?

29 Sep 2006, 15:42

incep sa imi descoper aceasta pasiune. mi-au luat de curand o aparat digital si toata ziua il port cu mine. cel mai mult imi place sa fotografiez flori.

magdista

magdista

oameni

28 Sep 2006, 00:46

imi place sa fotografiez oameni la care tin, oameni pe care ii admir, oameni, oameni si iar oameni. imi mai place si sa fotografiez oameni fara sa stie ca sunt pozati, ies un fel de poze reale, nefortate, chiar iti arata esenta omului o serie de poze luate pe furis.