Calirea organismului

by: ihatepink
Cum va caliti organismul? Ce sfaturi dati persoanelor care vor sa fie mai putin vulnerabile in fata bolilor?
 

andrada19543

andrada19543

Zeolit Pudra Detoxifianta

29 Dec 2011, 14:58

Pentru eliminarea toxinelor din organism, recomand zeolit pudra detoxiianta. In fiecare zi ingeram alimente care dauneaza organismului. Din cauza acestor toxine acumulate, colonul nostru poate avea de suferit. Suferind de constipatie, m-am decis sa comand produsul zeolit pudra detoxifianta ca sa elimin tot ce nu este folositor in organism. Spre surprinderea mea, am reusit sa ma vindec si de alte probleme de sanatate cu ajutorul Zeolitului. Este eficient din primele zile de administrare. L-am comandat de pe situl www.zeolite.ro. Il recomand cu cea mai mare incredere!

vnaturiste

vnaturiste

cura cu vitamine

09 Nov 2011, 20:22

Va punem la dispozitie o serie de produse organice pentru sanatatea si frumusetea organismului pe vitamine-naturiste.com

iri_v

iri_v

Esberitox N

06 Oct 2011, 14:34

prefer varianta simpla de calit si sigura in acelasi timp(pe baza de plante): 3 tablete de Esberitox N, de 3 ori pe zi si gata, stiu ca tot anul nu voi raci:)

redbaloon

redbaloon

Apa rece

02 Ian 2008, 19:25

Trebuie sa facem bai cu apa rece. Apa se va aplica cu un burete sau cu o carpa, dar activitatea trebuie sa fie rapida. Ideal ar fi sa repetam acest procedeu si dimineata si seara.