Castiga o carte de la Editura PRO Editura!

by: moderator
Raspunde la intrebarea:

Credeti ca exista vindecare prin fitoterapie?

Editura PRO Editura va premiaza cu o carte de exceptie.

Aflati mai multe detalii aici!
 

irysro

irysro

Exista vindecare prin fitoterapie!

02 Iun 2009, 09:43

Exista vindecare prin fitoterapie! Este o terapie eficienta si la indemana tuturor!

liliteodora

liliteodora

concurs

17 Sep 2008, 22:39

prin fitoterapie te vindeci cel mai usor,mai ales de anxietate si stres.pe mine ma ajuta foarte mult fitoterapia.ma bucur ca am descoperito

silviam

silviam

da exista vindecare prin fitoterapie

17 Sep 2008, 20:45

cu siguranta raspunsul la intrebarea dvs. este "da". sunt multe alternative la medicamente(pastile)dupa cum sunt: plantele, sportul, puterea mintii(yoga), acupunctura, masajul, apiterapia.

bonnel

bonnel

cu siguranta

14 Sep 2008, 23:07

din pacate increderea oamenilor in medicina naturista si in terapiile alternative apare abia dupa ce se gasesc confruntandu-se cu boala. consider ca acestea ar trebui sa faca parte din stilul nostru de viata si sa nu fie doar niste "prieteni la nevoie".

pliciulius

pliciulius

vindecare prin fitoterapie

14 Sep 2008, 17:20

Da,sunt convins.Efectele terapeutice ale produselor din natura inconjuratoare se cunosc din antichitate.Eu,impreuna cu familia mea,folosesc mereu produse naturiste pt.tratarea sau prevenirea unor afectiuni.

alina_pos

alina_pos

pt concurs fitoterapie

13 Sep 2008, 23:50

da, sigur ca exista vindecare prin fitoterapie, doarece natura ne-a oferit o paleta extrem de vasta si binefacatoare de leacuri pentru toate bolile. Conteaza mai ales ceea ce crede fiecare pacient, dar natura ne ofera variante blande si eficace de vindecare, trebuie doar sa credem si sa le respectam cu strictete. Tratamentele naturise dureaza de obicei un timp mai indelungat, deci presupune rabdare si perseverenta in tratament.
Merita sa incercati! (Fitoterapia poate fi aplicata in paralel cu tratamentele medicamentoase, ele nu se exclud, ci se completeaza)
Insa in primul rand, aveti incredere in ajutorul lui Dumnezeu!
Multa sanatate tuturor!

vanamarinela

vanamarinela

Credeti ca exista vindecare prin fitoterapie?

13 Sep 2008, 02:11

sigur!!

ramonikg

ramonikg

vindecare prin fitoterapie

13 Sep 2008, 00:13

Cu siguranta, plantele mi-au venit in ajutor cu foarte multe ocazii! Cand am aflat ca sunt insarcinata am cautat cu si mai mult interes informatii despre " puterea binefacatoare " a plantelor. Vroiam sa fiu sigura ca in orice ocazie copilasul meu va beneficia de cunostintele pe care le acumulasem... Sunt recunoscatoare naturii pentru fiecare "remediu" si sunt convinsa ca sursa este inepuizabila daca avem grija si o ocrotim ! Succes tuturor participantilor!

georgescu_elenasorin

georgescu_elenasorin

FITOTERAPIE

12 Sep 2008, 17:56

DA,CATEGORIC.INSA PLANTELE NU DAU NICIUN REZULTAT DACA NU CREZI IN ELE.ESTE DOVEDIT DE MII DE ANI EFCTUL LOR IN TRATAREA TUTUROR BOLILOR.DA,CATEGORIC CRED.

simha

simha

dezintoxicare

12 Sep 2008, 17:42

Da, eu am facut tratament de dezintoxicare a organismului sub indrumarea regretatului specialist Valeriu Popa. Am facut un timp tratament homeopatic si sincer va spun, ajuta!

mikkysor

mikkysor

fitoterapie

12 Sep 2008, 11:20

da, exista. aveti incredere in natura....nimic nu este mai sanatos decat tot ceea ce vine din natura.

pupkiss

pupkiss

filoterapie

10 Sep 2008, 18:03

natura ne ofera destule leacuri pt vindecarea diferitelor boli si afectiuni.trebuie doar sa aprofundam in a cauta ceea ce ne poate ajuta pe noi.

simona_zavla

simona_zavla

fitoterapia

10 Sep 2008, 16:14

Inca din cele mai vechi timpuri plantele au fost utilizate in scopuri curative.De la vechii daci mai avem pastrate in limba noastra doar cateva cuvinte, acestea intr-o proportie mai mare sunt denumiri de plante cu efect terapeutic. Ar fi nedrept ca noi in epoca moderna sa le uitam si sa folosim doar medicatia prescrisa de medic.Noi oamenii suntem corpuri naturale, facem parte din ansamblul naturii in consecinta ar trebui sa ne tratam diversele disfunctionalitati atat cat se poate cu ajutorul plantelor.Din experienta proprie pot sa va spun ca am reusit sa imi tratez de anumite probleme de sanatate cu ajutorul plantei de aloe vera.Fiti deci increzatori in natura.