anotimpuri preferate

by: pinky
my very special favourite e toamna... imi place ca sunt asa de multe culori de frunze, e soarele ala placut, caldut, vantul specific... mi se pare un anotimp foarte romantic. de asemenea, primavara are un plus pt flori multe si funzulite vesele, vara pt ca pot sa ma bucur de mare, iarna pt sporturile de iarna. primavara nu are minusuri, vara are un minus maareee de tot la capitolul caldura prea mare, iar iarna (hihi) la capitolul frig prea mare, mocirla si jeg (sunt din buc)... voi ce anotimpuri preferati, pe care le agreati mai putin, care va displac total? intotdeauna m-au distrat discutiile despre vreme :)
 

ella_elijah

ella_elijah

HMMMM...

10 Mar 2006, 15:59

Cam greu...de ales! in primul rand VARA pt ca pot sa merg la mare+ca sunt nascuta vara si atunci sunt plina de energie, orice mi s-ar intampla am putere sa zambesc!Imi plac ploile de vara, imi place sa stau cu parul ud si cu fatza in soare!Imi plac curcubeele:)))!!Dar, imi mai place si iarna, asta doar daca este zapada multa!!!Toamna e draguta in felul ei melancolic,iar primavara...e ca o ciocolata cu mult lapte dupa o saptamana de post greu:)!!

sexy-ch3rry

sexy-ch3rry

VARA

22 Feb 2006, 23:09

...e cea mai tare..vacanta ,mare, soare si multa distractie...e preferata mea

raluk

raluk

VARA

21 Feb 2006, 11:43

In mod clar vara. Distractie, mare, libertate, soare, plaja, WOW!

karina

karina

primavara

21 Feb 2006, 08:16

cred k singurul anotimp care imi place e primavara , infloresc florile, nu mai e frig ,e altceva ..nu imi place deloc iarna k e groaznic de frig si vara k e prea mult soare si eu cu soarele nu ma prea impac ..so ..1 single season..spring ..