Articolele de la sectiunea frumusete

by: pisi
Cu regret remarc ca de mai multe zile sectiunea de frumusete a site-ului este incompleta: lipsesc cu desavarsire linkurile catre comentarii sau posibilitatea postarii acestora, la fel cum lipseste si optiunea de a scoate la imprimanta articolele care ne intereseaza.

Intrebarea mea este cat va mai dura toata situatia aceasta, cred ca frumusetea acestui site sta si in posibilitatea de a ne posta propriile pareri asupra articolelor sau a temelor care sunt tratate in acele articole, de asemeni interesant mi se pare si schimbul de pareri intre noi, vizitatorii acestui site.

Am inteles ca vreti sa imbunatatiti calitatea site-ului, de acord cu voi si laudabila initiativa, dar asta nu inseamna sa ne puneti pe fuga cu chestii noi care inlatura chestiile bune cu care ne-ati atras ca sa ne inregistam, postam si sa ramanem fideli acestui site.

Multumesc ca mi-ati citit of-ul, sper sa tineti cont si de dorintele noastre ( in fond, pt noi, userii, exista acest site, iar noi prin vizitele noastre il ajutam sa reziste pe piata).

O zi buna!
 

pisi

pisi

si la ora

29 Iun 2008, 09:38

actuala, aceeasi situatie...

nu stiu de ce, dar nu ma mai mira nimic. :)

pisi

pisi

hmm

24 Iun 2008, 12:15

vad ca e aceeasi situatie.

pisi

pisi

...

18 Iun 2008, 12:04

test.

pisi

pisi

multumesc

17 Iun 2008, 11:51

ca mi-ati raspuns si va spun sincer ca-mi doresc ca aceasta problema sa se rezolve totusi cat mai rapid. eu, una, voi intra f rar sau deloc pana nu rezolvati problema de care v-am povestit.

multumesc.

.

16 Iun 2008, 12:40

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate. Vom remedia problemele aparute. De asemenea, vom incerca sa implementam sfaturile si sa devoltam site-ul mulandu-l pe cerintele dumneavoastra. Asteptam noi sugestii in continuare. Va multumim.

pisi

pisi

situatie cam generala

11 Iun 2008, 10:16

vroiam sa spun ca situatia cu lipsa acelor linkuri e cam generala, la multe sectiuni ale site-ului lipsesc acele linkuri de care aminteam in mesajul anterior.

forumul acesta ofera mult prea putine optiuni tehnice ca sa taiati si din putinele optiuni pe care le avea, aceea de a posta comentarii pe marginea articolelor.

nu stiu, sunt dezamagita de ceea ce constat si de faptul ca nimeni dintre cei responsabili nu a raspuns mesajului meu.

asta e, mai sunt si alte site-uri care asteapta noi utilizatori, nu?