Astrologie si relatii

by: mini
Credeti in astrologie? Credeti in compatibilitate bazata pe studii astrologice?

Mi-am creat de curand un blog in care povestesc despre relatiile mele din trecut cu diverse zodii. :) Eu sunt Gemeni - si poate inconstanta specifica acestei zodii m-a facut sa trec prin multe relatii care m-au marcat. Relatiile cu un Capricorn workaholic, un Scorpion pasional, un Taur protector si o Balanta plina de farmec... si alte zodii picante si masculine care imi strabat viata. Asta pana cand goana mea printre personalitatile astrologice masculine se va opri la Mr. Right - dar presimt ca mai avem de asteptat pana atunci.
 

ariadna

ariadna

Mini

22 Nov 2006, 00:14

E super fun blogul tau. descrii o relatie cu un capricorn, care mi se pare foarte apropiata de ce am patit si eu cu capricornul meu la un moment dat - pur si simplu imi venea sa rup hainele de pe el si el nu facea primul pas. Nu pot spune ca a fost cea mai misto relatie a mea - era oarecum un tip prea rigid. Dar a meritat - era un adevarat barbat - avea grija de mine, era serios, avea planuri de viitor. Ahhhh... ce vremuri minunate.

pisi

pisi

llllllllllllllllllllooooooooooooolllllllllllllllll

21 Nov 2006, 12:19

Hedoni,ce-am mai ras,hai ca ai fost simpatica cu replica ta. :P

Inconstanta in sentimente nu sunt,dar inconstienta sunt uneori,spre exemplu,cand fac ceva sau spun ceva fara sa-mi pese prea mult de consecinte,desi constientizez(paradoxal) importanta urmarilor acelei actiuni. :)

hedonista

hedonista

:))

20 Nov 2006, 18:30

Stai linistita Pisi ca nu ne schimbam parerea despre tine chiar daca Mini a spus ca gemenii sunt inconstienti:P

pisi

pisi

Inconstanta,zici ?

20 Nov 2006, 15:27

Nu e valabil pentru toti Gemenii,partea cu inconstanta.
Tind sa cred ca nici nu esti Geamana...

mini

mini

Adresa blogului AstroRelatii

20 Nov 2006, 15:11

Uitasem sa va dau si adresa blogului meu - http://astrorelatii.blog.ele.ro/