Bungee - jumping
by: lilly_buterfly Stiti vreun loc aproape de Bucuresti unde se poate face bungee-jumping? Nu as vrea sa ma duc peste o suta de kilometri (cum este la Vidraru) sa sar...Mda
barbatii astia ..eroii nostri...pune un barbat sa doneze sange si vei vedea un spectacol pe acolo, cand ori i s eface rau in timpul procedurii, ori o ia la fuga inainte!!
Eu am vazut.
Eu
m-am nimerit in vara asta la Vidraru exact cand se pregateau sa sara un tip si o tipa.
Tipul parea foarte arogant si sigur pe el si facea misto de tipa, care era prima sa sara, ca vezi ca nu e asigurata coarda, ca o sa vomiti in aer...insa cand i-a venit lui randul s-a albit brusc la fata si a renuntat!!!
Mda
am auzit si eu de astfel de "practici". Nici o sfaraiala.
La Vidraru este spectaculos, intr-adevar, pentru ca ai ditamai haul sub tine si senzatiile sunt de nedescris.
am mai vazut
ca se ma pratica la anumite festivaluri, dar e nasol ca te arunca de pe o macara, e altceva cand ai sub capul tau un lac.
Poti sa te arunci de pe bloc, daca vrei.
Nu stiu ce distractie pot avea oamenii astia care se arunca in gol cu capul inainte si simt o descarcare de adrenalina de la frica. Poate asa, din plictiseala sau de fitze.