c idei avetzi?

by: lauris
se apropie ziua mea si...as vrea s le scot p prietenele mele undeva,dar as vrea ceva mai original....mi s pare k intr-un restasurant sau cafe-bar e cv tipic....voi ce mi puteti sugera?:)astept cu nerbadare ideile voastre:d pupici!
 

lauris

lauris

:*

08 Nov 2006, 10:26

va multumesc mult!sunteti ft dragutze!:* si voua va doresc numai bine si tot c e frumos!poopis!
p.s:m-am simtit super d ziua mea!a fost ft frumos....chiar nu mai avusem d mult asa o zi minunata....Hugs!

pisi

pisi

Lauris,

07 Nov 2006, 22:50

La multi ani si indeplinirea tuturor dorintelor si din partea mea. :)

katy

katy

:)

07 Nov 2006, 22:43

eu sunt din iasi :)... pot sa iti recomand la mine in orash :)... unul bun si ieftin :D :)) daca te intereseaza!

Chiar daca a trecut ziua ta, niciodata nu e prea tarziu: LA MULTZI ANI!!! si ink multi d acum inainte! sa fii fericita si iubita la maxim! sa ai parte numai d lucruri frumoase, iar cele urate sa te ocoleasca !!! Pupiki

lauris

lauris

ar fi ceva...

07 Nov 2006, 18:35

..dar Katy,recomanda mi un restaurant chinezesc bun:) desi a trecut ziua mea:P mi-ar placea sa ies intr-un astfel d loc!;)mc mult,poop!

katy

katy

:)

05 Nov 2006, 19:47

eu propun sa va duceti la un restaurant chinezesc :).. mancarea e foarte buna :D... si merita sa incercati ceva nou d ziua ta ;;)... sa iesiti din monotonie :D!

lauris

lauris

superb..dar...

01 Nov 2006, 15:26

da,intr-adevar suna ft bine,dar....din pakte una din bunicile mele-cea cu care ma intelegeam super-nu mai e printre noi...:( si era si ft departe....dak tu ai okzia,profita si fa chestia asta,e chiar ft marfa!;)
cred k o sa le scot l un restaurant.....imi recomanda cineva un rest cu7 mankre buna si pt buzunarele noastre?:)va poop!

semida

semida

la tara

31 Oct 2006, 18:51

Recomand ceva rural,o casa la tara,daca ai o bunica buna care sa te primeasca si care eventual sa plece cateva zile de acasa,cu mamaliga calda si lapte de la tzatza vacii,cu foc de lemne in vatra si putin,foarte putin lux,nu de alta,dar ceva foarte simplu ,dar deosebit,poate atinge mai mult sufletul fetelor.(sau esti de la tara si surpriza nu mai are rost...?)
Pastrez ideea mea,in prim plan,poate pot pana la urma sa mi-o indeplinesc singura la vre-o viitoare aniversare de a mea.
Amuzant,nu?

Hmm

27 Oct 2006, 11:28

Ce ar fi sa mergeti intr'un parc de distractii,sau la munte putin ...daca e pe aproape si iti permiti.